HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
zajrus:
--- Idézetet írta: tomi99 - 2018. Augusztus 05., 17:23:54 ---Igazad van, hogy nem egy kategória a kettő. De akkor is több mint egy olvasókönyv, egy yr novel, melyekkel nem szoktam foglalkozni. Ebben a kategóriában már szoktak születni önálló sztorik (adventures in wild space, star wars rebelshez kapcsolódó könyvek). És mivel plusz infóval rendelkeznek, sok rajongó elolvassa, és ezért ezeknél is figyelni kell a kontinuitásra. Vagy egyszerűen ne sorolják be a kánonba.
A lázadók sorozat is a 12es korosztálynak szól, mégis figyelnek a kontinuitásra.
--- Idézet vége ---
Erről hosszasan tudnék írni, de, ha érdekel inkább dobj pm-et mert ennek se füle se farka :D
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 05., 18:26:56 ---Miről tudtam? Hogy a TCW semmibe vette a RC sorozatot?
--- Idézet vége ---
A végén még összeáll, mint két kicsi LEGO :D
Goten56:
Miről tudtam? Hogy a TCW semmibe vette a RC sorozatot?
tomi99:
Igazad van, hogy nem egy kategória a kettő. De akkor is több mint egy olvasókönyv, egy yr novel, melyekkel nem szoktam foglalkozni. Ebben a kategóriában már szoktak születni önálló sztorik (adventures in wild space, star wars rebelshez kapcsolódó könyvek). És mivel plusz infóval rendelkeznek, sok rajongó elolvassa, és ezért ezeknél is figyelni kell a kontinuitásra. Vagy egyszerűen ne sorolják be a kánonba.
A lázadók sorozat is a 12es korosztálynak szól, mégis figyelnek a kontinuitásra.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 05., 17:05:12 ---Ezt kérlek fejtsd ki.
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 05., 00:56:47 ---Persze hogy sikitófrászt kapott, miután semmibe vették a történeteit.
--- Idézet vége ---
Egy kommenttel korábban még úgy tűnt tudtál a dologról... :headscratch:
zajrus:
--- Idézetet írta: tomi99 - 2018. Augusztus 05., 16:39:39 ---Az említett új remény adaptáció nem olvasássegítő, hanem ífjúsági regény, ahogy az Elveszett csillagok is. És egy kánon könyv igazodjon a kánonhoz, ne a mára legends tartalmakhoz, ha már bevezették ezt az új rendszert. A könyv érdekes háttérinfókat tartalmaz, de az említett ellentmondások miatt nem komolyanvehetőek, és ezek alapján a korábbi könyvadaptációkat is kánonban hagyhatták volna.
Nem az a baj wendiggel hogy solonak képzeli magát, hanem hogy már a köszönetnyilvánításban rosszul jellemzi. Solo egyedül dolgozik, vagy csak csubakkával, de nem kell nekik egy teljes legénység hogy elboldoguljanak.
Valamint nem ez a két legnagyobb bűne, de még csak eddig jutottam az új kánon felfedezésében.
És zajrus légyszíves tisztelettel szólj a másikhoz, ne ereszkedj le alázó stílusba, csak mert te máshogy gondolkodsz.
--- Idézet vége ---
A A New Hope: The Princess, the Scoundrel, and the Farm Boy az young-reader adaptáció a Lost Stars meg young-adult regény... van egy "enyhe" különbség a két kategória közt főleg, hogy az előzőt 12 év alattiaknak ajánlják első sorban :D
Tévinfók és szubjektív vélemények rendíthetetlen tengerében szarkasztikussá válik az ember...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése