HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (187/975) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Szeptember 11., 12:24:18 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2018. Szeptember 11., 11:55:33 ---A fordító megjegyzése:
TANDEM OPEN = mivel a US Open teniszbajnokságnak nem találtam magyar megfelelőjét, mindenhol ugyanúgy US Openként hivatkoznak rá, így a "Tandem Open"t az eredeti formában hagytam, talán a "Nyílt Tandem Bajnokság" lenne a legmegfelelőbb kifejezés... talán. Nem értek hozzá. :/

--- Idézet vége ---
US Open az Amerikai nyílt teniszbajnokság. De a hossz miatt is inkább US Openként hivatkoznak rá itthon is.

--- Idézet vége ---

Köszi! Akkor csak jó felé tapogatóztam. :)

Farek:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2018. Szeptember 11., 11:55:33 ---A fordító megjegyzése:
TANDEM OPEN = mivel a US Open teniszbajnokságnak nem találtam magyar megfelelőjét, mindenhol ugyanúgy US Openként hivatkoznak rá, így a "Tandem Open"t az eredeti formában hagytam, talán a "Nyílt Tandem Bajnokság" lenne a legmegfelelőbb kifejezés... talán. Nem értek hozzá. :/

--- Idézet vége ---
US Open az Amerikai nyílt teniszbajnokság. De a hossz miatt is inkább US Openként hivatkoznak rá itthon is.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Szeptember 11., 07:30:22 ---Üdv! Köszi a régi köztársaság lovagjai 40. részét GZ, Rincewind, Xeraph, Recsi!!! :worship: :worship: :worship:
Tetszett az új történet felvezetése! Kíváncsian várom a folytatást!!!

--- Idézet vége ---

Ez a 39. része volt. :)
Júliusban említettem, hogy besegítek egy sorozatba, most már elárulhatom, hogy a KOTOR volt az, melyet a 39. résztől kezdve már én fordítottam.
A 8. Kötet fordítását múlt vasárnap küldtem el Xeraphnak, így 46. füzetig már elkészültem a fordítással, a 9. Kötetet pedig már elkezdtem.

Ez a történetszál a 41. résszel véget ér. A 42. rész még egy kisebb mellékszál lesz, a 43. számtól kezdve viszont kizárólag a 39-42. részekben felvezetett fő történetszálra fog koncentrálni a történet.
Majd meglátjátok.  ;)

A fordító megjegyzése:

Galen:
Már most mennek a találgatások a 9. részhez.

SithLord:
Üdv! Köszi a régi köztársaság lovagjai 40. részét GZ, Rincewind, Xeraph, Recsi!!! :worship: :worship: :worship:
Tetszett az új történet felvezetése! Kíváncsian várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése