HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (186/975) > >>

turkia:
Vmi angol nyelvű fórumon olvadtam,hogy Lucas azt nyilatkozta 2005 után,hogy  a Windu párbajban Palpi nem volt legyőzve. Egyszer meg mintha ennek az ellenkezőjét olvastam volna Lucastól. Egyéni karakterpreferenciákat mellőzve mit gondoltok erről?   Mondjuk ha simán kettéhasítja Windut Annie szeme láttára, Anakin tuti nem áll át,hanem elsétál "még jobban átgondolni" . Pl én így akartam volna időt nyerni... Meg mikor Anakin az utolsó pillanatban felfogja Windu csapását, az nekem olyan, mintha Lucas direkt keretbe foglalná a történéseket, ugyanis Luke kardjától szintén Vader menti meg az utolsó centimétereken. Vagy túltápoltnak ítélte Lucas Palpit a Yoda elleni győzelem kapcsán (könyvben még egyértelműbb a győzelme) és direkt maszatolgat hol erre, hol arra? Mert a könyvben asszem Windut emlìtik nyertesként, utána meg visszakozik... Esetleg alapkeraktereknél a rajongóknak kedvezve (?) tudatosan nem foglal egyértelmű állást? Anakin erősebb,mint Dooku, de Obi karcolás nélkül tönkreveri Anakint,pedig O kb másfél perc után ájultan esik össze Dooku csapásától...  :headscratch:

Recsi:
Azonosulok a szereppel :)

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Szeptember 19., 14:24:22 ---Én nem lenni biztos benne, hogy jedik túlélni! :)
Villie

--- Idézet vége ---

XD
Jól tolod a Villie figurát.

Recsi:
Én nem lenni biztos benne, hogy jedik túlélni! :)
Villie

SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 43. részét Xeraph, Recsi & Galen!!! :worship: :worship: :worship:
A történet továbbra is nagyon jó! A Jedik meg úgyis túlélik... :hehe:
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése