HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (185/975) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2018. Október 03., 13:09:23 ---Emlékezetem szerint a szemét nem az autó üzemanyagát helyettesítette, hanem az időáramkörét. Az első részben mondta a Doki, hogy annak kell a plutónium, és azt váltotta le a jövőben egy új rendszerre.

--- Idézet vége ---

Lehet, hogy igazad van.
Kicsit régen láttam már, hétvégén szerintem meg is nézem.

Aldarion:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Október 01., 00:31:28 ---Hmmm,pedig azt hinné az ember, hogy a forgatókönyveket olyan rajongók írják, akik próbálnak nem csak kreatívak, de rettentő következetesek lenni. Mert ezeket a dolgokat nehezen veszem be, annyira ormótlan hibák! Mondjuk lehet, hogy a hihetetlen kreativitás (pl. Lucas) nem mindig jár együtt a tökéletességre törekvéssel. Pl mikor Marty visszautazik a vadnyugatra, azonos időben 2 időgép van, ők meg a benzinen rinyálnak, ahelyett, hogy leszìvnák a Dokiéból. Az első gépet meg sem említik, sztem elfelejtették az írók. Ez is évek óta bosszant.  :)

--- Idézet vége ---
Azt szerintem azért nem basztatták, mert annak úgy és ott kellett lennie ahol és ahogy, ha Marty vissza akar menni a Dokiért, ha szétszedik azzal nem oldják meg a dolgot - az első részben is az volt a gond, hogy sok alkatrész még nem volt beszerezhető az 50-es években - csak egy újabb idővonalat hoztak volna létre azzal, hogy lehetetlenné teszik Marty visszatérését. Egy hasonló lépés térítette el az idővonalat a 2. részben. A benzin kérdésre meg lehet annyi a válasz, hogy kifogyott...

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2018. Október 03., 11:44:30 ---Akarsz egy még nagyobb logikai bakit?
A 2. rész óta, köszönhetően a Doki jövőbe tett utazásának, a Delorian szeméttel is elment, így bármit használhattak volna üzemanyagnak.

--- Idézet vége ---
Emlékezetem szerint a szemét nem az autó üzemanyagát helyettesítette, hanem az időáramkörét. Az első részben mondta a Doki, hogy annak kell a plutónium, és azt váltotta le a jövőben egy új rendszerre.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Október 01., 00:31:28 ---Hmmm,pedig azt hinné az ember, hogy a forgatókönyveket olyan rajongók írják, akik próbálnak nem csak kreatívak, de rettentő következetesek lenni. Mert ezeket a dolgokat nehezen veszem be, annyira ormótlan hibák! Mondjuk lehet, hogy a hihetetlen kreativitás (pl. Lucas) nem mindig jár együtt a tökéletességre törekvéssel. Pl mikor Marty visszautazik a vadnyugatra, azonos időben 2 időgép van, ők meg a benzinen rinyálnak, ahelyett, hogy leszìvnák a Dokiéból. Az első gépet meg sem említik, sztem elfelejtették az írók. Ez is évek óta bosszant.  :)

--- Idézet vége ---

Akarsz egy még nagyobb logikai bakit?
A 2. rész óta, köszönhetően a Doki jövőbe tett utazásának, a Delorian szeméttel is elment, így bármit használhattak volna üzemanyagnak.

turkia:
Hmmm,pedig azt hinné az ember, hogy a forgatókönyveket olyan rajongók írják, akik próbálnak nem csak kreatívak, de rettentő következetesek lenni. Mert ezeket a dolgokat nehezen veszem be, annyira ormótlan hibák! Mondjuk lehet, hogy a hihetetlen kreativitás (pl. Lucas) nem mindig jár együtt a tökéletességre törekvéssel. Pl mikor Marty visszautazik a vadnyugatra, azonos időben 2 időgép van, ők meg a benzinen rinyálnak, ahelyett, hogy leszìvnák a Dokiéból. Az első gépet meg sem említik, sztem elfelejtették az írók. Ez is évek óta bosszant.  :)

Gorgonita:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Szeptember 25., 20:34:19 ---Esetleg alapkeraktereknél a rajongóknak kedvezve (?) tudatosan nem foglal egyértelmű állást? Anakin erősebb,mint Dooku, de Obi karcolás nélkül tönkreveri Anakint,pedig O kb másfél perc után ájultan esik össze Dooku csapásától...  :headscratch:

--- Idézet vége ---

Turkia: Ezeket én inkább a forgatókönyv hibáinak tudom be. Mint az Infinity Warban, amikor a film elején Thanos simán lezúzza Hulkot, a film végén meg jóval gyengébb ellenfeleket (PL Cap) ütlegel, és azok meg sem sérülnek. Persze ha nagyon akarjuk védhetjük azzal ezeket a jeleneteket, hogy egyetlen összecsapás sem olyan mint a másik, és minden haditerv csak a csata kezdetéig tart ki, de rendszert keresni bennük -szvsz - felesleges. Azaz a Marvel univerzumban mindenki le tud győzni mindenkit. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése