HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Igen :) Emlékszem, amikor megláttam az újságosnál, nem hittem a szememnek (bár akkor a Birodalmo már megjelent) utána minden nap bementem megkérdezni, megjött-e már a 2. rész.
A haverokkal színeztük, meg próbátunk dolgokat rajzolni belőle... Számomra alapmű, meg is van hárromszor (eredet, Botond, HC)
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. November 30., 22:45:01 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2018. November 29., 19:30:21 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. November 29., 17:19:28 ---És én hülye nem vettem blőle többet 7000-ért...
https://www.vatera.hu/fazekas-attila-csillagok-haboruja-star-wars-2702935025.html?fbclid=IwAR3iCIMTdlaA8LeeEHZuX9jTBz5vF3XclaaSQGQ4gug-OxYr27WQmBX9zpk
--- Idézet vége ---
Hát igen.
Ennél a fajta képregénynél mindegy mennyibe kerül, minden alkalommal elkel.
Talán még a régi trafikos, magyar hamisítvány SW figurákkal hasonló a helyzet.
--- Idézet vége ---
De ez a most kiadott színes+ff verzió, Csilagok/Birodalom/Jedi egyben, nem a régi Füles méretű, hanem A4-es, HC.
Pedig Michoval még beszéltük is sorbanállás közben, hogy többet kellene venni, aztán még börze közben hallottuk, hogy elfogyott mind...
--- Idézet vége ---
Igen, de ez Fazekas Attila képregénye, ami elég nagy kult státuszt vívott ki magának már az eredeti megjelenéskor is, és az évek múlásával egyre magasabb kult státuszba került.
Így dedikált-e vagy sem, régi vagy új kiadás az is teljesen mindegy, mindig vinni fogják, mint a cukrot.
Ráadásul, ha jól tudom, nem túl sokat nyomtak belőle.
Recsi:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2018. November 29., 19:30:21 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. November 29., 17:19:28 ---És én hülye nem vettem blőle többet 7000-ért...
https://www.vatera.hu/fazekas-attila-csillagok-haboruja-star-wars-2702935025.html?fbclid=IwAR3iCIMTdlaA8LeeEHZuX9jTBz5vF3XclaaSQGQ4gug-OxYr27WQmBX9zpk
--- Idézet vége ---
Hát igen.
Ennél a fajta képregénynél mindegy mennyibe kerül, minden alkalommal elkel.
Talán még a régi trafikos, magyar hamisítvány SW figurákkal hasonló a helyzet.
--- Idézet vége ---
De ez a most kiadott színes+ff verzió, Csilagok/Birodalom/Jedi egyben, nem a régi Füles méretű, hanem A4-es, HC.
Pedig Michoval még beszéltük is sorbanállás közben, hogy többet kellene venni, aztán még börze közben hallottuk, hogy elfogyott mind...
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Ragnoska - 2018. November 29., 23:59:15 ---Sziasztok!
Nem régibben felfedeztem ezt az oldalt és nagyon örülök a sok Star Wars képregénynek és köszönöm a munkátokat! Egyúttal azt szeretném megkérdezni, hogy a Jedi Históriák fog e folytatódni?
--- Idézet vége ---
Szívesen. Recsi egyszer ezt mondta rá:
"
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Augusztus 13., 21:55:59 ---Persze, tervben van, de egyelőre a republicot fordítom, utána talán.
--- Idézet vége ---
"
De hogy mikor lesz belőle valami, és tényleg ő fogja-e csinálni, azt már nem tudom. :nemtudom:
Ragnoska:
Sziasztok!
Nem régibben felfedeztem ezt az oldalt és nagyon örülök a sok Star Wars képregénynek és köszönöm a munkátokat! Egyúttal azt szeretném megkérdezni, hogy a Jedi Históriák fog e folytatódni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése