HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. December 18., 07:17:49 ---Üdv! Köszi a Kotor 43. részét RZ, HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
A grafika valóban igényesebb, mint az előző részben! A történet is jónak tűnik, bár megint rabszolga-felszabadítás formájában köszön vissza, mint nem is olyan régen. Azért remélem több is lesz még a cselekményben a továbbiakban!
--- Idézet vége ---
Szívesen.
Mivel már egyre kevésbé tudok úgy írni bármit is a történetről, hogy el ne spoilerezzek valamit, így nem is írok róla semmit. Majd meglátod. ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a Kotor 43. részét RZ, HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
A grafika valóban igényesebb, mint az előző részben! A történet is jónak tűnik, bár megint rabszolga-felszabadítás formájában köszön vissza, mint nem is olyan régen. Azért remélem több is lesz még a cselekményben a továbbiakban!
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. December 04., 07:24:09 ---Üdv! Köszi a Kotor 42. részét RZ, HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Az új kötetben remek lehetőségek lesznek. Gondolok itt Revan megjelenésére! :cool: Mondjuk ami rögtön szembetűnő az eddigi Kotor történetekhez képest az a (szerintem) gyengébb gyerekes grafikai megjelenítés. Olyan, mintha minden szereplő tini lenne, így kicsit komolytalannak tűnik az egész. Sebaj a sztori majd kárpótol érte!
Várom a folytatást!!!
--- Idézet vége ---
Szívesen.
A grafikát Ron Chan készítette, és szerencsére csak ezért az egy füzetért felelt. Bár némelyik rész kifejezetten szépre sikeredett. A kardot az ég felé emelő Revan képe például kifejezetten mutatós.
A következő 2 füzetet Bong Dazo (pl.: "A Gyűlölettől Kábultan" KOTOR 19-21) készítette, a 45. füzettől viszont (egészen az 50. füzetig) visszatér Brian Ching, aki az előző kötet, a "Versengő Ambíciók (KOTOR 39-41)" történetszál gyönyörű rajzait is készítette.
Nem akarok poént lelőni, de annyit azért elárulok, hogy (sajnos) Revan többé nem fog szerepelni. Képregényben ebben a füzetben tűnt fel utoljára.
Valamiért sosem kapott saját sorozatot. :(
Viszont valaki más még visszatér, és neki is szegeznek majd egy (a későbbiek ismeretében) igencsak ironikus kérdést, amire még ő maga sem fog tudni válaszolni. ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a Kotor 42. részét RZ, HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Az új kötetben remek lehetőségek lesznek. Gondolok itt Revan megjelenésére! :cool: Mondjuk ami rögtön szembetűnő az eddigi Kotor történetekhez képest az a (szerintem) gyengébb gyerekes grafikai megjelenítés. Olyan, mintha minden szereplő tini lenne, így kicsit komolytalannak tűnik az egész. Sebaj a sztori majd kárpótol érte!
Várom a folytatást!!!
HeirToGrievous:
Nekem egyszer sem. :(
Küldtem privát üzenetet, megkaptad?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése