HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (177/975) > >>

Xeraph:
A történethez hozzátartozik még a Republic 78 Annak volt ez a borítója.
És az eredeti TPB-nek is ez volt a borítója, ami tartalmazza a Republic 46-48 és 78 számokat.

gabo:
Elolvastam a Star Wars: Köztársaság 46-48 - Becsület és kötelesség című történetet, az eddigi részektől eltérő, visszafogottabb volt akcióban, de jó volt. A rajzok nem igazán tetszettek, de azt nagyon sajnálom, hogy a kedvenc SW sorozatom a végéhez közeledik! És amit nem értettem: miért Vader van a borítón, ő ilyenkor hol volt még?! Köszönöm ezeket a részeket és az egész éves munkát aminek köszönhetően ismét sok történettel ismertettetek meg minket ebben az univerzumban! A jövő évi tervekről már lehet valamit tudni? Új történetek, a régiek folytatása?? Hagyaték? Birodalom?   :worship:

Recsi:
Már kész a fordítás, csak ugye, sorban haladunk. A Hidden enemy nekem is kedvencem! :)
Elvileg így lesz a sorrend kb (a TPB- miatt)
48, 78, 81, 82, 83, 79, 80.

HeirToGrievous:
Szívesen.
A "Hidden Enemy" a Köztársaság sorozat része, így azt biztosan Recsi fogja majd csinálni, de azt ne kérdezd, hogy mikor.

Goten56:
Köszönöm az új képregényeket! Hihetetlen, hogy mennyi minden lett lefordítva egy év alatt. Külön hálás vagyok, amiért a Star Wars meglehetősen szomorú helyzete ellenére is foglalkoztok a fénykor kiváló alkotásaival. A Hidden Enemy című történet esetleg tervben van? Gyakorlatilag azzal fejeződik be több népszerű karakter története.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése