HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (163/975) > >>

turkia:
Nem tudom, skacok, nekem ezek mindig erőltetettek, ezzel az erővel nagyon sok dolog "reakciós" lenne.  :D
Gumimacik. Van egy feudalisztikus rendszerben szocializálódott herceg, aki hatalmat (életteret) akar szerezni. Agresszív. Mi ez, ha nem egy burkolt expanziós agymosás?  :badteeth:

Galen:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Március 29., 11:03:52 ---"Politikailag esik kifogás alá..." Tökre ártatlansci-fi, nem tudom, milyen alapon ítélték meg ezeket.

--- Idézet vége ---
A legutolsó mucsajröcsögei kis paraszt is legyőzheti a megmentőinket? Még valaki kedvet kap és elindul a fénygereblyével és a sorozatvető-krumplivetővel és szétlövi a nagy Szovjetúniót. Ezt nem hagyhatjuk elvtársak.

HeirToGrievous:
@Galen:  :hehe:
Nem semmi logika. Hivatalosan nem mutathatják be, de nemhivatalosan nyugodtan meg lehetett tekinteni március 24. és 26. között. :nemtudom: :headscratch:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Március 29., 11:03:52 ---Ez kemény, köszönjük!

"Politikailag esik kifogás alá..." Tökre ártatlan sci-fi, nem tudom, milyen alapon ítélték meg ezeket. Szerencsére mi már jobbára kimaradtunk a (puha) diktatúrából, vagy zömében kicsik voltunk.

--- Idézet vége ---

És mi van az-elnyomottak-fellázadnak-elnyomóik-ellen-és-a-végén-győznek témával?

turkia:
Ez kemény, köszönjük!

"Politikailag esik kifogás alá..." Tökre ártatlan sci-fi, nem tudom, milyen alapon ítélték meg ezeket. Szerencsére mi már jobbára kimaradtunk a (puha) diktatúrából, vagy zömében kicsik voltunk.

Farek:
Ne már, baszki...  :blink:

Nagy király vagy, Galen!  :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése