HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (17/975) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Lázadó leány 3. részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph & Gorgonita!!! :worship:
Na most lesz izgi! :pogo:
Várom a folytatást!!!

tomcsi80:
A Dark Horse is beállt a sorba miután az IDW-t lecserélték!

https://www.starwarsmedia.hu/hirek/a-dark-horse-ujra-a-star-wars-kepregenyek-fedelzeten.html

Kayamiel:
Nagyon köszi a  Lázadó Leány 3. részét.  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Greedom - 2021. November 19., 15:47:01 ---Óóó köszönöm szépen a jelzést :)
A 40. számot igazából már meg tudtam rendelni szukitstól. Igaz majd csak 11.26 után kapom meg egy másik rendelésemmel. De köszönöm az infót :)

--- Idézet vége ---

Nincs mit. ;)
Az előfizetői csomag révén én még november elején megkaptam, a 41. számot tartalmazót pedig majd valamikor december elején fogom.
Eddig még egyik alkatrészes csomagot sem bontottam ki (majd ha itt lesz mind, akkor nekiállok megépíteni), de ezen a fénykardon nagyon gondolkodom.

Greedom:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. November 16., 20:53:58 ---December 9-én és 16-án jön a fénykardot tartalmazó 40. és 41. szám.

--- Idézet vége ---

Óóó köszönöm szépen a jelzést :)
A 40. számot igazából már meg tudtam rendelni szukitstól. Igaz majd csak 11.26 után kapom meg egy másik rendelésemmel. De köszönöm az infót :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése