HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Június 04., 09:31:44 ---Köszi a Klónháborúk 9. kötet eddigi részeit! Soha nem titkoltam Vos az egyik kedvenc Jedim, örülök, hogy túlélte , de akkor hol van most?? Említi, hogy meg kell bosszulnia Aayla-t, mert nem érzi, sem őt se más Jedit! De mégis túlélték páran, lehet Aayla is??
--- Idézet vége ---
Aayla nehezen élhetett túl bármit, ugyanis az iránta érzett tiszteletből Bly és a többi klón addig lőtték, amíg ki nem ürült a tár.
gabo:
Köszi a Klónháborúk 9. kötet eddigi részeit! Soha nem titkoltam Vos az egyik kedvenc Jedim, örülök, hogy túlélte , de akkor hol van most?? Említi, hogy meg kell bosszulnia Aayla-t, mert nem érzi, sem őt se más Jedit! De mégis túlélték páran, lehet Aayla is??
SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 79. részét Recsi & Xeraph !!! :worship: :worship:
Minden történet izgalmas ami a 66-os parancs után keletkezett és íme ez rész sem kivétel ez alól!!!
Na és a grafika...sírni tudnék olyan gyönyörű!!! :cool: Minden történetet ilyen színvonallal kellene megrajzolni!
Kíváncsian várom a folytatást!!!
A videót látva azon csodálkozom, hogy nem jutott eszébe a dizni előtt Lukasnak egy ilyen parkot létrehoznia?( nem néztem végig bele-bele tekergettem)
Mindenesetre lenyűgöző!!! Ezt el kell ismernem.
Gorgonita:
Szerintem akkor lenne érdekesebb, ha a látogatóknak küldetéseket kellene végrehajtani. Mondjuk megkeresni egy kereskedőt, aki ad egy kódhengert, amit el kell juttatni a lázadóknak, de közben el kell sétálni egy birodalmi igazoltatás mellett. (Persze lehet, hogy van ilyesmi is, csak ebbe az ízelítőbe nem rakták bele.) A másik meg, ahogy a csaj is mondja, hogy nem igazából poros a környezet, csak olyanra van festve a fal, hiányolja a koszt, a kellemetlen szagokat, vagy hogy beleléphessen valami nyálkába. Én még hozzátenném, hogy egy szürkés és pasztellszínű színvilág közelebb állna az én Star Wars világképemhez, (ugyebár az eredeti mozit favorizálom), de talán majd a Mandalori képi világa ilyen lesz.
Kayamiel:
Én azért ha ott élnék akkor havonta tuti hogy elmennék ide ;D és köszi a Klónháborúk TPB 9.-részt :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése