HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Elolvastam az eredeti SW ongoing újonnan kiadott, jubileumi, 108. számát. Valószínűleg nem ez a füzet fogja haló poraiból feltámasztani a Legendákat, de nekem kedvet csinált a széria rég esedékes elolvasásához. Más kérdés hogy mikor tudom majd beütemezni. Azért érdekes hogy kiadták, kíváncsi lennék hogy hogy fogy a kánon címekkel összehasonlítva.
HeirToGrievous:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Június 13., 18:24:25 ---Üdv! Köszi a Kotor 48. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Na, ebben a részben tényleg sok mindenre fény derült! Nagyon jó volt, tetszett!!! Kíváncsian várom ,hogy még meddig lehet majd fokozni! :cool:
--- Idézet vége ---
Szívesen. :bravo:
Két kisebb és egy nagyobb fordulat lesz még, utóbbi a korábbi részek ismeretében nemcsak hogy meglepő lesz, hanem rendkívül ironikus is.
De majd meglátod. ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a Kotor 48. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Na, ebben a részben tényleg sok mindenre fény derült! Nagyon jó volt, tetszett!!! Kíváncsian várom ,hogy még meddig lehet majd fokozni! :cool:
Köszi a Klónháborúk TPB 9 befejező részét Recsi & Xeraph, Paul, Gorgonita!!! :worship:
A vége kicsit érthetetlen lett számomra hiszen nem sokkal előtte láthatta az egyik Jedi, hogy mi történik azzal aki fellázad az új rendszer ellen..
De így is nagyon tetszett!!! :worship:
És köszönöm a 16 éves munkátokat!!! :worship: :cake: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Gorgonita:
Képregény vezeti fel a Fallen Order videojátékot:
https://starwarsmedia.hu/hirek/kepregeny-vezeti-fel-a-fallen-ordert.html?fbclid=IwAR2QSgd8TuBvNJmhli6ZiMwayAxSbokfOsH7TmX7JezbqEtnSIw3Uix91Js
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése