HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SithLord:
Üdv!
Kedves HeirToGrievous!
Volt egy májusi beszélgetésünk ahol idéztél Darth Revan9-nek egy fórumos hozzászólását :
"Darth Revan9
Hozzászólás ideje: Május 10.
Úgy tűnik hamarosan pozitív fordulat jöhet Legendák ügyben. Még feltételes módban írok, mivel nem bízok annyira a Disney rendszerében, de a kiadónál nagyon bizakodóak a jelenlegi üzenetváltások kapcsán. Ennyire biztató még sosem volt a helyzet. Van arra esély, hogy az általam felsoroltak hosszú évek alatt mind sorra kerülhetnek. Most már a konkrét címekről folyik majd az egyeztetés."
Röviden: van esély rá, hogy kiadják az eddig kiadatlan SW EU (Legendák) köteteket, utána pedig újra kiadják az olyan nehezen beszerezhető köteteket és sorozatokat, mint A Birodalom Árnya, Vadászó Árnyék (Bővített Kiadás - ha minden igaz egy ráadás novella van benne), A. C. Crispin Han Solo trilógiája, az X-Szárnyúak sorozat stb.
Nos megnéztem a Szukits oldalán december 5-ig az előrendeléseket és két gagyinak tűnő regényen és a sok képregényen kívül sajnos a fentebb említett regényeknek nyoma sincs :(
Ezek szerint nem sikerülhettek a tárgyalások a diznivel... :angry: :violent:
SithLord:
Üdv! Köszi a KotoR 49. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita! :worship:
Tetszett Zayne érvelése az admirális felé!!! :hehe:
Jarael engedett a Sötét oldal delejes csábításának és lesújtott vele?!
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Kayamiel:
Köszönöm a Tisztogatás részt :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Recsi:
Igen, a Tisztogatás már megjelent a Jedi Renden is, csak nem végig.
Ez annak az újrabeírása.
SithLord:
Üdv! Köszi a Jedi históriák: A sith sötét urai mostani részét Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Exar Kun most megismeri a Sötét oldal igaz mivoltát!
Nagyon várós a folytatás!!! :pogo:
A Purge - Tisztogatás is nagyon jó, de nekem valahonnan megvan az első két rész magyarul így majd a harmadiktól fogok kapcsolódni.
Recsi, jó ez szöveg itt alattam! :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése