HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (137/975) > >>

HeirToGrievous:
@SithLord:
A most befejezett történeten kívül még két másik (6+5 füzet) készült a "Jedi Históriák" sorozathoz, "A Sith Háború (The Sith War)" és a "Megváltás (Redemption)".
De mivel ezt a sorozatot nem én fordítom, hanem Recsi, ezért a végleges címek még változhatnak. ;)
(De van egy sanda gyanúm, hogy a végleges címük majd ezek lesznek.  ;D)

A másikat pedig szívesen.

SithLord:
Üdv! Köszi a Jedi históriák: A sith sötét urai befejező részét Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Ez a történet folytatódik egy másik históriás füzetben? Mert ha nem akkor ugye a kotor  játék első részéből tudni lehet, hogy Ulic a Korriban bolygón leli a halálát egy barlangban. Ha jól emlékszem... :headscratch:

Köszi a Hagyaték 43. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Talán nem mondok újdonságot, de szerintem ez az egyik legjobb sorozat a SW-on belül! Mind a grafika és a történet szempontjából!
Kíváncsian várom a folytatást!!!

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Augusztus 13., 07:17:31 ---HeirToGrievous ez a NJO idén már nem várható a Szukitstól, igaz?

--- Idézet vége ---

A Szukits-on még az "Előkészületben" menüpontban sem szerepel, így nem valószínű.

SithLord:
Üdv! Köszi a Tisztogatás 3. részét Eszter, Sisi, HeirToGrievous, RinceWind, Xeraph, Recsi Paul & Gorgonita!!! :worship:
Vehehe ez a vég tényleg megnevettetett! :hehe: Ezt egy picit túlgondolta Vader nagyúr... A grafika csodaszép volt.

HeirToGrievous ez a NJO idén már nem várható a Szukitstól, igaz?

HeirToGrievous:
:lol: Az én régi példányom megmarad.
Nem azért szenvedtem annyit a beszerzésével, hogy most meg eladjam, ráadásul az új kiadásnak a borítója is más lesz.

"Az Álmok Bolygója" nekem tetszett különösen a "Kívülről Érkezők/Érkezettek"ről szóló részek, viszont nem tartalmaz annyit pluszt, mint "A Vadászó Árnyék" 2.0, így az nálam is kimarad.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése