HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (14/975) > >>

HeirToGrievous:
Ennek elvileg a "papírhiány" az oka.

Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2021. December 22.
Előrendelhetőek az első újdonságok. A rossz hír, hogy sajnos újra bevezetik a csak náluk kapható rendszert - egy évig minden újdonság csak náluk lesz elérhető. És a kedvezmények mértéke is durván visszaesett. Egy könyv esetén 10%, csomag esetén 15%. Megjelenés után teljes áron lesznek kaphatók a könyvek.

A hivatalos közlemény szerint.

"Fontos információ, hogy a kötetek a megjelenést követően egy évig kizárólag nálunk lesznek beszerezhetőek, más bolti forgalomban és webáruházban nem lesznek elérhetők. A könyvekre 10%, a csomagokra 15% kedvezmény vonatkozik, a megjelenés után teljes áron lehet majd megvásárolni őket."

Szóval, nemcsak drágulni fognak a könyvek, de az előrendelési kedvezményük is csökken, ráadásul kevesebb helyen lehet majd kapni őket.
Igazán logikus lépés.

SithLord:
Üdv! Láttátok, hogy a dizni mennyit kér az új szukits Star Wars könyvekért? Ez gondolom nem a szukits hibája, mert a többi könyv viszonylag maradt a megszokott 25%-os előrendelési összegnél amíg a Star Wars már csak 10%-on van.

SithLord:
Helyes! :bravo:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: SithLord - 2022. Január 05., 18:21:45 ---Paul, hogy merted Obi-Want helyesen leírni :badteeth: és nem úgy ahogy Szente Miháj írta? :fatestapolo:

--- Idézet vége ---

Valószínűleg miattam, mert (mivel nem szeretem a "v"-betűs írásmódot) így küldtem el neki.

SithLord:
Üdv! Köszi az Egy szétzúzott remény első részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita!!! :worship:
Nagyon tetszett így elsőre, főleg amit a főtisztek műveltek!
Paul, hogy merted Obi-Want helyesen leírni :badteeth: és nem úgy ahogy Szente Miháj írta? :fatestapolo:

Köszi a Hagyaték II. kötet befejező részét HeirToGrievous, Xeraph, Paul, Recsi!!! :worship:
Igazán izgalmas volt ez a ideiglenes lezárás! Tetszett!
Már alig várom a folytatást a következő kötetet! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése