HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Farek:
--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. Október 17., 12:33:35 ---A másik, hogy lefegyverezik Vadert, és mint fegyvertelen ellenfelet, Bultar nem engedi megölni. A jedik nincsenek annak tudatában, hogy egy erőhasználó sohasem fegyvertelen?
--- Idézet vége ---
Biztos az a három Jedi volt a mesterük, akik Mace Winduval indultak Palpatine elfogására...
starwarsfan1113:
Köszönöm a Tisztogatást! Az első történettel kapcsolatban van egy pár dolog amit nem értek. A jedik miért vannak a sithek legyőzése ellen, azt mondván, hogy a bosszú nem illik a jedikhez? Akkor lenne csak bosszú, ha a sithek a tisztogatás után, mint Thanos elbújnának egy nevenincs bolygón, ők pedig felkutatnák. De mint tudjuk, nem így tettek, aktív résztvevői a galaxis eseményeinek, a jediknek pedig, mint a béke örzőinek kötelességük lenne leszámolni velük.
A másik, hogy lefegyverezik Vadert, és mint fegyvertelen ellenfelet, Bultar nem engedi megölni. A jedik nincsenek annak tudatában, hogy egy erőhasználó sohasem fegyvertelen?
Goten56:
Amik akkoriban jelentek meg, azok szükséges rosszak voltak a későbbi jó dolgokhoz. Ami most van, abból mrg sosem lesz már semmi jó. És nem azért, mert néger fickó meg sárga csaj van benne. Egyszerűen ész nélkül, kapkodva álltak neki az új trilógiának, aminek meg is lett az eredménye.
tomcsi80:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Október 15., 14:24:24 ---Hát én kb. úgy csinálnám mint Rian Johnson, mármint azt a részét, hogy leszarom hogy szarozzák, ez akkor is az én filmem. Ennek ez a baja, annak az a baja. Mindenkinek nem lehet megfeleni, innentől kezdve meg nyasgem.
--- Idézet vége ---
Igen, de emiatt is van az, hogy a film összbevétele teljesen elmaradt az Ébredő erő bevételétől és nagyot csapott a Solo filmen is. Az Ébredő erőnek is csak azért volt rekordösszegű bevétele, mert a rajongók ki voltak éhezve egy új Star Wars filmre. Sokan csalódottak voltak, mert nem azt kapták amit vártak ("Megkezdődött a fanok háborúja."- Yoda után szabadon). Én is személy szerint először abban reménykedtem, hogy a Legendáknak átkeresztelt képregényeket és könyveket fogják folytatni, de amikor bekövetkezett április 25. és kiderült az új film története, akkor már tisztában voltam vele, hogy ez egy új Star Wars lesz. Ha úgy írták volna meg annak idején a Legendákat, ahogy most szerepelnek az új filmekben talán minden másképpen lett volna. Igaz Lucas se ismerte el a Legendákat, de volt összefüggés a filmuniverzum és a könyv/képregény/pc játékok univerzuma között, nem pedig átalakította a régit egy új fazonra. Ezért hangsúlyozom mindig, hogy a Baljós árnyak és a Jedi visszatér között megjelent Legendákat felül kéne bírálni, de erről 5 éve nem történt előrelépés és nem is fog.
Galen:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Október 15., 13:23:54 ---- Túl sok a feka/sárga/nő/sárga nő a filmekben.
--- Idézet vége ---
Ezt sosem értettem. Amikor egy történelmi filmbe szuszakolják be őket csak hogy a kvóta meglegyen, pedig adott korban adott helyen a környéken nem volt néger/keleti azt értem. De hogy egy bazi nagy galaxisban kinek miért szúrja a szemét azt már nem értem.
--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2019. Október 14., 23:44:19 ---Ezért kellene egy globálisabb rajongói fórumot létrehozni, ahol megvitathatnák a különböző nemzetiségű és gondolkozású fanok, hogy milyen igényeik vannak a Star Wars-sal kapcsolatban. Közösen fellépnének és ebben az esetben nemcsak az amerikai rajongók kívánságát teljesítenék. Igaz, hogy vannak egyéni próbálkozások, de egységben az Erő!
--- Idézet vége ---
Hát én kb. úgy csinálnám mint Rian Johnson, mármint azt a részét, hogy leszarom hogy szarozzák, ez akkor is az én filmem. Ennek ez a baja, annak az a baja. Mindenkinek nem lehet megfeleni, innentől kezdve meg nyasgem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése