HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Október 25., 06:33:10 ---Üdv! Köszi az új Hagyaték részt HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Szuper jó volt ez a rész is!!! Öröm volt nézni ahogy a sithek a hatalomért sóvárogtak. Calixte T-800-as Alfa beszivárgó dumája meg különösen tetszett!!! :badteeth:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
--- Idézet vége ---
Ebbe így nem is gondoltam bele, de tényleg olyan. :)
És újfent szívesen. ;)
Amúgy csak engem lepett meg ez az egész Nyna Calixte/Morrigan Corde valójában Fel Császár kémje fordulat?
Mármint, a Hagyaték sorozat korábbi részeiben Roan Fel tett pár utalást egy kémre (#23, 11. o. / "Viharok" c. Kötet, 71. o.), aki holoüzenet formájában később fel is tűnt ("Viharok" c. Kötet, 82-83. o.), de gondolt valaki rá, hogy esetleg ő lenne az?
Mert amikor a fordításban eljutottam odáig, engem eléggé meglepett. :blink:
SithLord:
Üdv! Köszi az új Hagyaték részt HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Szuper jó volt ez a rész is!!! Öröm volt nézni ahogy a sithek a hatalomért sóvárogtak. Calixte T-800-as Alfa beszivárgó dumája meg különösen tetszett!!! :badteeth:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Pierre de La Croix:
Ha viszont jobban belegondolunk, "make sense": a Dune hatasa, ahol a Schwartz Leto istencsaszar... :)
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Október 19., 22:57:22 ---Ez volt az a pillanat amikor kiderült, hogy az Erő igazából egy intergalaktikus wifi kapcsolat, csak túl "elmaradottak" a szereplők, hogy erre rájöjjenek. :D
--- Idézet vége ---
És ez csak az egyik a folytatás trilógia marhaságai közül, ami után sosem lesz ugyanaz a SW.
A másik a "Holdo manőver".
@Pierre de La Croix:
Az a "konfliktusok révén terjeszkedő, élősködő Erő" elmélet elég durva lenne. :blink:
Pierre de La Croix:
Bar nekem a Star Warsrol eleg furcsa elkepzeleseim vannak. a trilogiakat elnezve egyre inkabb azt hiszem, hogy az Eroegy eloskodo, intergalaktikus szornyeteg ("eldritch horror" ahogy a muvelt angliusok hijjak...). Nincs sotet v. volilagos oldal, hanem manipulal, hogy magat terjessze (egyfajta evolucios szandekkal talan?).Ugyanis ebben a tavoli galaxisban minden egyes konfliktus mogott a sotet es vilagos oldal harca all, mindenkinek oldalt kell valasztania. A jedi rend azzal hogy kivonta magat a Koztarsasag napi politikaja alol, szamara stagnalas volt, ezert pusztitotta el oket (Anakin "szuletese"). A Birodalom viszont az erohasznalok szamat csokkentette drasztikusan, ezert a sitheknek is mennie kellett (Mj.: Neki mindegy ki nyert volna: Palpatine v. a jedik. Utobbi esetben at kell venniuk a Koztarsasag vezeteset, hisz megoltek a Kancellart, de mivell Pnek biztos volt backup terve, aktiv szerepet kell jatszaniuk, hogy felszamoljak azt - amiben valoszinuleg babja, Anakin kiemelkedo szerepet jatszik. Igy nem Birodalom, hanem egy Iranhoz hasonlo teokracia jott volna letre). A vegkimenetele a jelenlegi kanon szerint az, hogy mindenkibol lehet utolso jedi... :) (es ebbe mar belefernek a midiclorianok is: vagy rajtuk keresztul iranyit, vagy ok egyszeru eloskodok, mint a patkanybolhak. Elvileg ahol vannak, van patkany is, de nem 100%). Ekozben eszrevehetoen technikai hanyatlast okoz (miert vajon???) galaxisszerte... A baljos arnyakban meg olyan hajok vannak, amelyek a foldi (2. Vh es utana kozvetlenul) repulogep-anyahajoknak felelnek eg. A klasszikus trilogiaban a rombolok korszaka (1. vh elott) lathatjuk (Halalcsillagok). Az Utolso Jedikben meg Nelson admiralis uldoz egy francia kalozhajot... :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése