HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. November 01., 20:20:00 ---Köszönöm szépen az új képregényeket! :worship:
--- Idézet vége ---
Szívesen. :)
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. November 01., 20:20:00 ---A KOTOR után leginkább az 1977-es képregénysorozat 45-81 közti részének örülnék, de bármit csináltok, nagyon hálás leszek. :)
--- Idézet vége ---
Ajánlom is. ;)
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. November 01., 21:14:39 ---Eredeti ongoing. Classic Star Wars. X-Wing Rogue Squadron. X Wing Rogue Leader. Union. Empire. Rebellion. Droids. River of Chaos. Chewbacca. Underworld: The Yavin Vassilika. A Valentine Story. The Force Unleashed I-II. Star Wars (2013–2014). Rebel Heist. És ha ezzel végeztetek lenne itt még egy kis Valerian et Laureline, Farscape meg Firefly/Serenity is. :)
--- Idézet vége ---
:lol:
Szép kis lista, és még így is vannak olyanok, amik még itt sem szerepelnek, az enyémen pedig igen. ;)
Ezek közül az egyik talán jövőre elindul. De, hogy tényleg úgy lesz-e...
Viszont az egyik, nevezetesem "A Valentine Story (Valentin Napi Történet)" már fent van.
YU. 3-nál keresd.
Amúgy még jó, hogy tavaly nem ígértem semmit, mert az egyik sorozathoz, amit az idei évre terveztem, még hozzá se kezdtem, ráadásul októberben sem fordítottam, mert nem volt kedvem. :badteeth:
De most novemberben ismét neki kezdek... feltéve, ha lesz hozzá kedvem. :whistle:
Gorgonita:
Eredeti ongoing. Classic Star Wars. X-Wing Rogue Squadron. X Wing Rogue Leader. Union. Empire. Rebellion. Droids. River of Chaos. Chewbacca. Underworld: The Yavin Vassilika. A Valentine Story. The Force Unleashed I-II. Star Wars (2013–2014). Rebel Heist. És ha ezzel végeztetek lenne itt még egy kis Valerian et Laureline, Farscape meg Firefly/Serenity is. :)
Goten56:
Köszönöm szépen az új képregényeket! :worship:
A KOTOR után leginkább az 1977-es képregénysorozat 45-81 közti részének örülnék, de bármit csináltok, nagyon hálás leszek. :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Vérvörös Birodalom III./2. részét Recsi, Xeraph, Galen Paul & Gorgonita!!! :worship: :worship: :worship:
Jó volt ez a rész is. Tetszett! Lehet, hogy rosszul látom, de néha nem a Thrawn keze eseményein alapul a történet? Nagyon arra hajaz..
Várom a folytatást!!!
Kayamiel:
Köszönöm a Hagyaték 45-ös számát és a Vérvörös Birodalom III 2-őt :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése