HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (123/975) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: gabo - 2019. November 01., 22:12:29 ---Köszönöm A régi köztársaság lovagjai - Háború 3-dik részét, a történet tetszik, kiváncsian várom mi fog kisülni belőle, de a rajzok viszont nagyon nem jönnek be! Star Wars fronton bármi jöhet, most hogy az egyik kedvencem a Köztársaság véget ért egy másik nagy kedvencnek örülnék a legjobban ami a Birodalom további részei lennének!  :hzs-darthvader:

--- Idézet vége ---

Szívesen. ;)
A rajzok szerintem nem rosszak, bár Brian Ching rajzai tényleg jobbak voltak.

--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. November 01., 23:54:13 ---Ha jól látom, a Jedi Quest sincs még fent. Sokaktól hallottam, hogy rossz sorozat, de mindenképpen el szeretném olvasni valamikor. Sajnos ma már örülnénk, ha ilyen "rossz" képregények születnének. Vagy ha egyáltalán megjelenne külföldön bármi, ami Star Wars.

--- Idézet vége ---

Arra én is kíváncsi lennék.
A Semic-es SW a képregényeket csak a "Köztársaság" első része után kezdtem el gyűjteni, ami azért is fura, mert a már jóval előtte is szerettem a SW-t, ráadásul a kb. 3 évvel korábban kiadott "Baljós Árnyak" filmképregényt azonnal megvettem, meg pár a filmhez köthető füzetet.
Valamilyen oknál fogva a többi rész kimaradt, és a napig nem értem, hogy miért.  :nemtudom:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2019. November 02., 20:55:37 ---Köszönöm a KotoR Háború 3-részét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

--- Idézet vége ---

Neked is újfent szívesen.  ;)

--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. November 02., 23:11:09 ---Jedi Históriák, Hagyaték. Valamint a Dawn of the Jedi-nak örülnék itt az oldalon. Tudom az utóbbi fent van Coruscantcomics-on, de néhol annyira értelmetlen a szöveg, hogy rá kellett keresnem az eredetire, hogy megértsem, mit szeretne kifejezni, és így értelmetlen a honosítása.

--- Idézet vége ---

A "Hagyaték" biztosan folytatódni fog, mivel az 50. füzetig teljesen elkészültem vele, a "Háború" c. kötethez pedig majd csak a 46. füzet megjelenése után fogok hozzákezdeni, mert van még valami, amit még előtte szeretnék befejezni, és amivel már szeptemberre el akartam készülni, csak ugye közbejött a monitor probléma, telón meg utálok netezni, így akkor kénytelen voltam hanyagolni a fordítást.
Ilyenkor áldom az eszemet, amiért kötetenként küldöm Xeraph-nak a fordítást, és nem füzetenként, máskülönben lehet, hogy csak most jött volna ki a "Hagyaték" 43. része. :)

A "Jedi Históriák"kal nem tudom, mi lesz, mert azt Recsi csinálja, de én bízom benne, hogy jövőre abból is kijön majd legalább egy kötetnyi. *ujjak keresztben*

Egy "Dawn Of The Jedi" újrafordítás pedig nem tudom, mennyire lenne etikus, főleg a foglalási lista tükrében, és hogy mit szólnának hozzá az ottaniak.

starwarsfan1113:
Jedi Históriák, Hagyaték. Valamint a Dawn of the Jedi-nak örülnék itt az oldalon. Tudom az utóbbi fent van Coruscantcomics-on, de néhol annyira értelmetlen a szöveg, hogy rá kellett keresnem az eredetire, hogy megértsem, mit szeretne kifejezni, és így értelmetlen a honosítása.

Kayamiel:
Köszönöm a KotoR Háború 3-részét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

rico74:
Szia!

Nos ezek vagy mára megszűntek (kepregenytar) vagy hogy a Star Wars-nál maradjunk karbonitba vannak fagyasztva. (pld:NewGen amin egyre több képregény elérhetetlen)
Viszont most megnéztem hogy az X-Szárnyúak honosítása a Jedi renden volt olvasható és nem a Coruscant Comicson ahol egyébként szintén sok Star Wars képregény található habár szintén hibernált állapotban leledzik. Reméljük egyszer magukhoz térnek.
Én azonban még  korábban archiváltam ezeket mivel már volt rá precedens hogy az egyes oldalak kínálata hirtelen eltűnt a semmibe az oldal megszűnését követően.  (Ydgrassyl Baráti kör, Időgép, Casper Comics, Batman Hungary, Aliens Online, SpiderTom, Pendragon, Comics Knight stb.) Ezek mára már sokaknak semmitmondó nevek. Némelyik még működik megváltozott profillal de a többség mondhatni nyom nélkül eltűnt. Egyesek munkáját átvették más oldalak míg más képregényeket elnyelt a net bugyra. Persze vannak amik azért kerülnek le mert kiadják, és ezzel nincs is gond. Nincs kétség egyes képregények felett eljárt az idő. De akkor is kár értük. Én próbálok mindent archiválni hogy lehetőség legyen újra elővenni és elolvasni őket.  Bár mindig is azt vallottam a képregényt a kézzelfogható formájában igazi olvasni. Nem véletlenül van pár ezer db-os gyűjteményem amit a mai napig igyekszem bővíteni, habár a mostani képregénydömping  már az én lehetőségem is meghaladják. Mára mondhatni a bőség zavara áll fenn. Nem is igazán értem hogy nem pukkadt ki a lufi. Mert hogy  egyszer kifog abban biztos vagyok és tartok tőle hogy akár újabb ínséges esztendők köszönthetnek be.
Na de ez már tényleg off úgyhogy be is fejezem az irományom.

Gorgonita:
Köszi Rico! Egyelőre annyi olvasnivalóm van, hogy nem is látom a végét. Sőt szerintem nem is létezik a vége. :) Honosítást nem is nagyon olvasok, csak amikor lektorálom az itteni SW-ket. Nem is tudtam hogy ezek az oldalak még üzemelnek (?). Most gyorsan szétnéztem rajtuk, de van amit nem találtam (Rogue Leader, Rebellion), van ahol regisztrálni kell, van ahol írtad, hogy csak elkezdték. Egyébként én már olvastam őket angolul (kivéve a legrégebbi sorozatokat), a Chewie rémlett hogy megvolt magyarul is. Ezt a listát csak azért írtam, hogy ezeket szívesen el- illetve újraolvasgatnám lektorként. De persze ez olyan kérdés amire tízen tizenegy féle választ fognak adni, a honosítók meg úgyis azt fogják honosítani, amihez nekik fűlik a foguk. :) Már ha nem fogy el a lelkesedésük. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése