HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Farek:
Anyám, borogass... mekkora idiótaság már... :-\ :rolleyes: :stupid: :blink:
Kayamiel:
Ááá köszi Galen, hogy elolvashattam ezt a szösszenetet ... így már világos minden :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Galen:
Holnap jön a Mandalori. Addig is egy rövid történet, hogyan sikerült Boba Fett-nek kikecmeregni a Sarlacc-ból. Ajándék. Egyenlőre csak a fórumozók olvashatják.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2019. November 10., 14:28:12 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. November 09., 20:54:56 --- Ha jól értelmezem akkor ez valami különálló 3 oldalas történet. Nem tudom fellelhető-e a HZS-n, ha nem ajánlom figyelmetekbe.
--- Idézet vége ---
Ez eredetileg a Dark Horse Extra 35-37 számában jelent meg. De volt egy másik történet is ami ugyancsak a Dark Horse Extra 44-47 számában jelent meg a Poison Moon.
--- Idézet vége ---
Ha ez eredetileg a Dark Horse Extrában jelent meg, akkor biztosan nincs fent az oldalon. De amilyen iramban Recsivel haladunk, előbb-utóbb ez is sorra és az oldalra kerül. :)
tomcsi80:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. November 09., 20:54:56 --- Ha jól értelmezem akkor ez valami különálló 3 oldalas történet. Nem tudom fellelhető-e a HZS-n, ha nem ajánlom figyelmetekbe.
--- Idézet vége ---
Ez eredetileg a Dark Horse Extra 35-37 számában jelent meg. De volt egy másik történet is ami ugyancsak a Dark Horse Extra 44-47 számában jelent meg a Poison Moon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése