HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Már nem tudom melyik alkotó (rendező, író, nem tudom ki) nyilatkozta, hogy hiányol egy olyan jelenetet a Special Editionból, hogy amikor Lando-ék elhúznak a naszáddal Jabba szétrobbanó vitorlásbárkájától, akkor a távolban látszik egy kondenzcsík, ami a Sarlacc szájából ível az égre.
Egyébként a Történetek Jabba palotájából (vagy a Történetek a fejvadászokról) című novellafüzérben van egy írás, ahol Boba elbeszélget valami a Sarlacc gyomrában sínylődő entitással (újra kellene már olvasnom ezt is) mielőtt a várakozásoknak megfelelően kirobbantja magát szorult helyzetéből, hogy aztán tiszteletét tegye a Dark Empire-ben. Ha jól emlékszem Dengar és valami csaj mentik meg.
starwarsfan1113:
Meglesem a munkáit, a kiváncsiság kedvéért. Alapból beleillene az Adventures-be, csak Boba karakterének átírása nem tetszik. Se a legendákkal nem passzol, se a kánonnal. De ha úgy nézzük, a Klónokban megismert fiatal énjéhez passzol. Mintha nem fejlődött volna azóta semmit.
Paródiának jó lenne, csak ahhoz nem elég vicces.
Ehhez hasonlóan csak a Birodalom visszavág végtelen lehetőségeknél fogtam a fejem.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. November 11., 12:20:57 ---Nekem ez a képregény nagyon nem jön be. Nem ismerem az alkotókat, de remélem nem egy hosszabb karrier kezdete volt számukra ez az sw univerzumában.
--- Idézet vége ---
Ha ez ugyanaz a pali... akkor de.
Az IDW által kiadott, és Kánonnak számító "STAR WARS Adventures" jó pár részét ő követte el. :omg:
--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. November 11., 15:14:04 ---Megtaláltam
https://archive.nerdist.com/star-wars-fan-comic-tales-from-the-far-far-away/
Szóval csak fanmade szerencsére.
--- Idézet vége ---
Fúúúúú, megnyugodtam!
Ügyes voltál. Ment a taps.
Én akármit írtam be, nekem mindig ez jelent meg:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. November 11., 15:22:55 ---Csak jeleztem hogy simán belepasszol a többi hülyeség közé és szerintem még ötletes is. Ja és -> :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nem passzol bele! :cool:
Egyszer olvastam egy képregényt, amiben ugyanúgy eljátszottak ezzel a "nem Boba Fett volt a páncél alatt A Jedi Visszatérben" gondolattal, de arról legalább tudni lehetett, hogy paródia. Ezt viszont szerintem igen is komolyan gondolták a készítők, és ezért olyan kiakasztó ez a történet.
És, ha már rajongói történetek, akkor én maradok a "STAR WARS: Visionaries"-nél, mert bár rajongói alkotások, a nagy részüket simán bele lehet illeszteni a régi EU idővonalába.
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. November 11., 12:49:40 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. November 11., 11:56:38 ---Micsodaaaa??? :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth:
--- Idézet vége ---
Inkább semmi rosszat nem mondok, mert nem akarok veled összeveszni, ha tényleg tetszik neked ez a borzadályos okádék. Szóval, mondom, inkább semmi rosszat róla. :hehe: :hehe:
--- Idézet vége ---
Ó mondjál csak nyugodtan. Ilyesmin nem hinném hogy összeveszünk. Csak jeleztem hogy simán belepasszol a többi hülyeség közé és szerintem még ötletes is. Ja és -> :badteeth:
starwarsfan1113:
Megtaláltam
https://archive.nerdist.com/star-wars-fan-comic-tales-from-the-far-far-away/
Szóval csak fanmade szerencsére.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése