Ha jól értelmezem akkor ez valami különálló 3 oldalas történet. Nem tudom fellelhető-e a HZS-n, ha nem ajánlom figyelmetekbe.
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a teljes történet a "Felfedett Fenyegetés (The Menace Revealed)" c. Omnibus kötetben van benne, a hozzá írt ajánlóból (
lásd lentebb) legalábbis nekem így jön le.
(A lenti Omnibus ismertetőket még a KOTOR 9. kötetéhez fordítottam, mert az én verziómban szerepeltek, de a HZS-os változatba már nem kerültek bele. A képet ne kérjétek, mert véletlenül letöröltem, és azóta se találom.
Arra már nem emlékszem, hogy ezek most a végleges fordítások (javított, finomított változat), vagy a nyers változatok, amit először fordítottam, így ezeket az előbb ismertetett dolgok tükrében olvassátok.)
szerk.: Most, hogy így elolvastam ezeket, igen, ezek a "nyers változatok".
Ha meglenne az a kép, az alapján tudnék finomítani rajtuk, de mivel nincs, így úgy maradnak, ahogy vannak.
A helyesírási hibákat mindenesetre javítottam.
Ó!
Köszi a miniképregényt!
"
STAR WARS Omnibus Gyűjtemények:- STAR WARS: JEDI HISTÓRIÁKOlyan Jedi Históriák történetekkel, mint "A Sith-ek Aranykora", "A Freedon Nadd Felkelés" és "A Régi
Köztársaság Lovagjai" ezen Omnibus gyűjtemények nagyszerű betekintést nyújtanak a STAR WARS univerzum ősi történelmébe.
- STAR WARS: X-SZÁRNYÚAK ZSIVÁNYKOMMANDÓA Lázadó Szövetség legnagyszerűbb vadászgépei immár az Új Köztársaság védelmezőiként szolgálnak a róluk szóló történetek hatalmas gyűjteményében, főszerepben Wedge Antilles, az endori csata hőse, és ászpilótákból álló osztaga, melyet Galaxis szerte csak Zsiványkommandóként emlegetnek.
- STAR WARS: BOBA FETTBoba Fett, az egész Galaxis legrettegettebb, legtiszteltebb és legimádottabb fejvadásza, és most valamennyi korábban publikált története összegyűjtésre került ebben a hatalmas gyűjteményben.
- STAR WARS: KORAI GYŐZELMEKAz első Halálcsillag megsemmisítését követően Luke Skywalker hirtelen a Lázadás legújabb hősévé lépett elő. Ám a Galaxist még nem sikerült teljesen megmenteni, Luke és Leia Hercegnő pedig hamarosan rájönnek, hogy ennek érdekében számtalan csatát kell még megvívniuk a Birodalommal és persze magával, Darth Vaderrel.
- STAR WARS: A SITH-EK FELEMELKEDÉSEJóval azelőtt, hogy a Skywalker vagy a Vader az egész Galaxis előtt ismertté vált nevekké váltak volna, a Jedi Lovagok már igencsak hosszú ideje szolgáltak a békét és az igazságot... ahogy számtalanszor hiúsították már meg a Sith-ek visszatértét is. Ezekben a lenyűgöző történetekben a Baljós Árnyakhoz vezető események kerültek feldolgozásra.
- STAR WARS: KÖVETEK ÉS ORGYILKOSOK- Fedezzetek fel további történeteket ebben a óriási gyűjteményben Anakin Skywalker, Amidala, Obi-Wan és Qui-Gon főszereplésével, melyek mind az I. Rész: Baljós Árnyak idején játszódnak.
- STAR WARS: FELFEDETT FENYEGETÉSAz eddigi legnagyobb Omnibus gyűjteményeink, bennük számos soha korábban össze nem gyűjtött és nyomtatott formában már nem kapható STAR WARS történettel. Számtalan egyrészes kaland, rövidtörténet, különleges történet és Dark Horse Extrás képregénycsík! Valamennyi történet az I. Rész: Baljós Árnyak eseményei után kezdődik, és egészen a II. Rész: A Klónok Támadása kezdetéig tart.
- STAR WARS: A BIRODALOM ÁRNYAIBenne az összes kedvenc szereplőd a STAR WARS trilógiából -Luke Skywalker, Leia Hercegnő és Han Solo- ez a kötet olyan történeteket tartalmaznak, melyeket olyan elismert szerzők írtak, mint Timothy Zahn és Steve Perry!
- STAR WARS: RÉGES-RÉGEN...A STAR WARS: Réges-Régen... Omnibus köteteiben olyan klasszikus STAR WARS történetek találhatóak, melyeket lassan 20 éve senki sem látott! Az eredetileg Marvel Comics által publikált történeteket újraszínezték, és minden bizonnyal rengeteg régi és új STAR WARS rajongónak szereznek még kellemes perceket."