HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (100/975) > >>

tomcsi80:
Boldog új évet kívánok és éljenek mindörökké a Legendáknak csúfolt igaz Kánon! 

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2019. December 31., 21:30:14 ---Mi pedig csak megköszönni tudjuk nektek ezt a munkát amit beletesztek hónapról hónapra.
Természetesen jövőre is ugyan itt veletek és addig is az Erő Legyen Veletek  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

--- Idézet vége ---

Szívesen. ;)

Kayamiel:
Mi pedig csak megköszönni tudjuk nektek ezt a munkát amit beletesztek hónapról hónapra.
Természetesen jövőre is ugyan itt veletek és addig is az Erő Legyen Veletek  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

HeirToGrievous:
Ezt magam sem mondhattam volna szebben.  :D

Recsi:
Most, hogy - remélhetőleg - minden SW fan túl van az eufórián/sokkon (a megfelelő szó aláhúzandó), amit a 9. rész okozott, itt, a fórumban készítenék mérleget az idei évről Csillagok Háborúja képregényes viszonylatban. Szerencsénk/balszerencsénk (a megfelelő szó aláhúzandó) van, hiszen a Disney élőszereplős sorozattal is kirukkolt, úgyhogy volt mit nézni.

Ha jól számoltam, az új honosítások tekintetében rekordot döntöttünk idén.
2019-ben 42 új honosítással és 6 újraközléssel (Semic illetve Jedirend) jelentkeztünk. (ez 2018-ban 28/18, 2017-ben 16/36, 2016-ban 20/29, 2015-ben 28/30, 2014-ben 33/16, 2013-ban 23/5, 2012-ben 5/1, 2011-ben 7/0, 2010-ben 8/0, 2009-ben 2/0, a régebbiek pedig még a régi oldalon voltak, így nem tudtam megnézni)
Sikerült majd' minden hétre valami újdonságot hoznunk, amikor meg nem, annak megvolt az oka. (pl. jómunkásemberek lévén néha melózni kell). Reméljük, mindenki talált az ízlésének megfelelőt köztük. Jövőre igyekszünk folytatni, ahogy szabadidőnkből telik.
Szeretném megköszönni egész éves segítségét mindenkinek, aki hozzátett valamit ahhoz, hogy ne merüljön feledésbe a "törölt" Star Wars világ, valamint minden olvasónak, aki volt olyan szíves, és velünk együtt olvasta a történeteket hétről-hétre.
Mindenkinek boldog új évet kívánok tettestársaim és a magam nevében!
Találkozunk februárban!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése