HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
			mano:

a mániájuk az embereknek hogy CD-nek nevezik a DVD-t.
pedig a fizikai méretüket eltekintve nem sok azonosságuk van.
sőt. egy DVD szaklapok íróitól is olvastam már, hogy képtelen különbséget tenni közöttük!   
én még várok ezzel a kiadással.
figyeljétek meg, pár év múlva a 6 film kiadása sokkal felturbózottabb kiadásban fog megjelenni! (tán mellékelve a cn szériát is)

killjoy:

No, akkor pontosítsunk: a felújított trilógia nem 6 CD, hanem 4 DVD lemezen lát napvilágot. A négy lemez felépítése hasonló lesz, mint a tavalyi Indiana Jones trilógiáé, vagyis egy-egy lemezen a három rész és egy külön lemez a nagyobb extráknak. De az sajnos igaz, hogy nincs szinkron, nincs felirat az extrákon, viszont aki már látta, mind azt mondja, hogy ilyen csodálatos képpel és hanggal még SOHA nem láthatta senki ezt a három filmet. 21-ig pedig már féllábon is...  

Galen:

--- Idézet ---VAgy nem? Tudtok erről valamit? Mármint hogy az új felújítással egyidőben lesz e új képregény?
--- Idézet vége ---
Szerintem nem lesz, bár Lucas-nál már nem  csodálkozok semmin. Gané az az ember ilyen téren. (Bocsánat Admina).

letsgo:

A felújított trilógiáról annyit tudok, hogy 6 cd lesz 3 a film és 3 az extrák. A jelenetek fellesznek újítva, tehát szebb kép, hang stb... ja és lehet, hogy lesznek benne eddig még soha nem látott jelenetek. De ez nem biztos. 

Recsi:

--- Idézet ---DE hát Star Wars rajongó vagyok úgyhogy befogom arcomat és megyek sorbaállni DVD-ért:)
--- Idézet vége ---
Na ja! Semmi szinkron, nuku felirat az extrákon. Mindenki tanuljon meg angolul!
Megyek sorbaállni....

Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése