HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (971/975) > >>

killjoy:
Na csak, hogy mindenki megrémüljön: valami ILandM-es emberkével készült interjúban a fickó elkottyintotta, hogy a cég minden dolgozójával aláírattak egy titoktartása nyilatkozatot. Ami nem másról szólt, mint a Star Wars 7-8-9 epizódjáról.

regnar:
Mondjuk speciele én utálom, ha egy filmet szinkronosan adnak bárhol is. Az nem annak a színésznek egy játéka, ha pl gesztesi károly szólal meg helyette. Más a hangsúly, más az átélés. Ez a bajom a televízió adásokkal is , mert soha nincsenek eredeti nyelvű filmek. De sajnos ez arra is visszavezethető hogy  magyarországon rengeteg a funkcionális analfabéta, és nagyon csökkenne a nézettség. (persze ez arra vezethető vissza hogy az embereknek nincs igényük a kultúrára, olvasásra, vagy egyszerűen nem jut idejük rá, persze ez egy kicsit a mindenkori megélhetési helyzet velejárója is, de ne menjünk most bele szociálpszichlógiába)

Nézzük meg pl finnországot. csak feliratos, eredeti nyelvű filmeket sugároznak.

És visszatérve a Csillagok Háborúja dvd-khez. Attól félek, hogy az igért hatalmas ennyiségű képanyag, meg extra az innen onnan öszeöllózott dolog lesz és valahol biztosan láttuk már pl Behind the Magic cd, vagy Making magic cd, vagy Star Wars insider újságok stb...

És én is azt hiszem várok egy kicsit, hiszen a DVD-k árai gyorsan esnek, hülye leszek megvenni mondjuk 15900-ért amikor 3 hónap múlva megkapom 11900-ért.

Ja és a legjobb.....BEmentem egy műszaki áruházba Székesfehérváron. Nevet meg írok, de a reklámában minden piros és egy covboykalapos ürge magyaráz, hogy befűtünk az áraknak stb... Szóval elég nagy bolt, sok kapcsolattal. Bemegyek DVD osztályra, és mondom a csajnak, hogy lehet e előjegyeztetni SW DVD-t. Az meg csak néz rám, és megkérdezi: Miért meg fog jelenni? Na ott estem össze. Modnom igen szeptemberben. Erre ő...hát szerintem nem, mi nem tudunk róla.
HIHETETLEN

Galen:

--- Idézet ---én még várok ezzel a kiadással.
figyeljétek meg, pár év múlva a 6 film kiadása sokkal felturbózottabb kiadásban fog megjelenni!
--- Idézet vége ---

Igazad van. Szinkronról ugyan akkor sem fogok álmodni. De biztos lesz egy hat részt magába foglaló hiper szuper kiadás (hányok). Csak azt nem tudom utánna mire fog hivatkozni Lucas. Miért fog új és új jeleneteket belevágni. Az új részeknél minden évben kiadta videókazettán a klasszikus trilógiát és a végére rácsempészet pár perces előzeteseket az újból. Most mi jön ? Én nem akarom megérni hogy a Jedi visszatér végén megfiatalítja Obi-van-t vagy Jodát is. Vagy esetleg még ki is szedje őket. "Most ő úgy adta ki ezt a DVD-t ahogy ő ma látja, gondolja a filmet". Ja, csak én nem ezt szerettem meg. A ráncfelvarrás, plusz dolgok az oké, de részek átalakítása az

Spidáj:
Nehéz dolog ez mer kiadnak 1 dvd-t az ember +veszi, erre fél év múlva kiadnak egy felújítottat, mire el6ározza hogy +veszi nemsokára még1 újjab jön.
Szar dolog ez.
És mindig érdemes várni.
A póki dvd- nem rég még majdnem 7 ezer volt
és most +vettem 3ért.

mano:
a mániájuk az embereknek hogy CD-nek nevezik a DVD-t.
pedig a fizikai méretüket eltekintve nem sok azonosságuk van.
sőt. egy DVD szaklapok íróitól is olvastam már, hogy képtelen különbséget tenni közöttük!  

én még várok ezzel a kiadással.
figyeljétek meg, pár év múlva a 6 film kiadása sokkal felturbózottabb kiadásban fog megjelenni! (tán mellékelve a cn szériát is)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése