HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (98/975) > >>

Kayamiel:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2020. Január 03., 21:59:49 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 03., 13:49:32 ---@Kayamiel:
Pedig tomcsi80-nal felváltva mindig belinkeltük az új részeket. :)

--- Idézet vége ---

Igen, de én egy másik sw fórumon szoktam ezt linkelni.  :)

--- Idézet vége ---

Na mondom én, hogy itt nem is láttam még. Más fórumon meg nem is vagyok jelen  :cool:

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 03., 13:49:32 ---@Kayamiel:

--- Idézet vége ---

Igen, de én egy másik sw fórumon szoktam ezt linkelni.  :) 

HeirToGrievous:
@Kayamiel:

@SithLord:
Szívesen.  :bravo:
Hát a hangja és a nézése elég fenyegető volt, így szerintem kellően ellensúlyozta a hosszú haját.

Emlékszel erre a jó múltkorából?

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. December 10., 14:20:39 ---Ide most majdnem írtam valamit, de majd csak az utolsó rész közlése után írom azt le.
Annyit megsúgok: szoros összefüggés van e között és a KOTOR #49 egy bizonyos része között! ;)

--- Idézet vége ---

Ezzel a A Fordító megjegyzései a "KOTOR: Háború" sorozathozban szereplő "Gryph filozófiája működés közben :)"-re utaltam.

@Goten56:
Igyekszünk. :)
Ez a tempó (részemről) annak köszönhető, hogy én kötetenként küldöm a fordításokat, (hogy jobban átlássam a dolgokat) ráadásul ennek is köszönhető, hogy a Hagyaték és a KOTOR: Háború részei a gépprobléma ellenére is folyamatosan érkeztek.
Sőt, elvileg (feltéve, ha jól értelmeztem), már az is megvan, hogy a KOTOR után mi fog következni, de ez legyen inkább mindannyiunk számára meglepetés. ;)

Goten56:
Köszönöm szépen az új képregényeket.  :worship: Hihetetlen a tempó amit diktáltok. :) Ez az oldal megőrzött egy darabot a Star Wars boldogabb időszakából. Csak az a baj, hogy a régi képregények ismeretében még szomorúbb, ami a szériával történt. Egy újabb Vérvörös Birodalomért simán odaadnám az új kánont, Kanannal és Kárló Rennel együtt.

SithLord:
Üdv! Köszi a Kotor-Háború befejezését HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Valami hasonlóra végre számítottam beleértve a köztársasági kapitány bénázására is.. :lol: Összességében jó volt, tetszett!
A Kenobi fan film is korrekt volt, csak a birodalmi kérdező tisztnek szabályellenesen hosszú volt a haja.. és ezért elnyerte méltó büntetését!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése