HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Blixxxa:
Nekem a SW szinkronja nem igazán tetszett.
Sokkal jobban szeretem feliratosan. :fanboy:
Galen:
--- Idézet ---Na csak, hogy mindenki megrémüljön: valami ILandM-es emberkével készült interjúban a fickó elkottyintotta, hogy a cég minden dolgozójával aláírattak egy titoktartása nyilatkozatot. Ami nem másról szólt, mint a Star Wars 7-8-9 epizódjáról.
--- Idézet vége ---
Már látom is a tolókocsis Mark Hamil,Harison Ford és Carrie Fisher triót.
Semi nem lesz ebből. Ha nagyon akarná még egész estés animációs filmben is megcsinálhatá. Ha már öregek a szinészek. De hát nem lesz nekünk ilyen...csak alma a fa alatt.
Galen:
--- Idézet ---Mondjuk speciele én utálom, ha egy filmet szinkronosan adnak bárhol is. Az nem annak a színésznek egy játéka, ha pl gesztesi károly szólal meg helyette. Más a hangsúly, más az átélés.
--- Idézet vége ---
Ebben igazad van. De azért rengeteg film szinkronosan mégjobb. Sőt A hegylakó sorozat Gesztesivel atomkirály míg eredetiben vígjáték. Persze az sem mindegy kik szinkronizálnak. Ne kereskedelmi Tv és akkor jó az. Legnagyobb halálom a Jákob Rabbi Kalandjai RöTöLö-s szinkronnal. Felakasztanám aki csinálta.
Spidáj:
Sajnos Lucas is beleesett abba a hibába szerintem hogy mostmár nem azért csinálja hogy mások is átérezzék a meséje izgalmait, hanem a pénzért.
Már nem az film izgalmasságára vagy a történetére teszi a fő hangsúlyt hanem a látványra és a reklámokra.
A 4,5,6 odik részt 6 éves korom óta szeretem bár most nézve eléggé gagyi de remek történet, nincs unalmas pontja csak m1 előre m1 a történet alig lehet követni (csak sunyin és észrevehetetlenül ).
Az első 2 epizódot (és a 3. is majd) csak Natalie Portman miatt néztem meg.
Annak örülök hogy ő benne van (nagyon ott van a csaj )
De részben szomorú is vagyok mer már csak 1 jó nő miatt nézem meg egy olyan hatalmas klasszikus előzményét amit kiskorom óta egyik nagy kedvencem.
regnar:
Igen remek reklámfogás. Elhitetik veled hogy készül az új, ezért ha eddig nem is tetted megveszed a régieket, hogy tudd mihez kötni majd az újakat.
Sajnos Lucas és a cége nem szól másróll, mint a pénzszerzésről. Ez már nem az az ártatlan, naív star wars amit megismertem. Ez kőkemény üzlet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése