HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (969/975) > >>

killjoy:

--- Idézet ---Úgyis megvesszük, nem igaz?
--- Idézet vége ---
Duzzogva

Galen:

--- Idézet ---A témában felkerült az oldalra a: Star Wars - Végtelen Lehetőségek - A Jedi Visszatér 3/6-os része. (affene, de hosszú címe van )
--- Idézet vége ---

Főnök. Csak 3/4. Ezért olyan hosszú a címe.

Recsi:
Úgy látom megosztotta a szinkron hiánya a nagyérdeműt. Valószínű a DVD-n elférne, ráadásul úgy hogy az extrák a +lemezen vannak. Ez a lényeg az egész dologban, hogy ma már az az általános, hogy van szinkron ÉS felirat is. Aztán a jóember kiválasztja, mit akar. Ez lenne a legeslegjobb. De elégedjünk meg azzal amit hint nekünk a bácsi...

Az viszont szerintem felháborító, hogy megjelenik egy tizen (remélem, nem huszon) akárhányezer forintos DVD, és az extrákhoz tolmács kell. Az a felirat igazán nem foglal sok helyet. De elégedjünk meg azzal amit hint nekünk a bácsi...

Úgyis megvesszük, nem igaz?

Micho:
A témában felkerült az oldalra a: Star Wars - Végtelen Lehetőségek - A Jedi Visszatér 3/6-os része. (affene, de hosszú címe van )

Spidáj:
Talán velem van a baj de én utálom ha egy film a moziban feliratos.
Szeretem ha valami szinkronos mer a magyarok álltalában jó szinkronokat csinálnak.
Főleg azt utálom hogy a moziban az új Jackie Chan filmek mind feliratosak (bár a KamuKém-ben a magyarhangja rohadtszar volt  )
Ja és a Karib Tenger Kalózait is imádom feliratosan (Johhny Depp-nek szőrnyü a magyar hangja)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése