HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Sziasztok, én sajnos nagyon gondolkodom, hogy megvegyem-e. Eddig nagyon vártam, és most olyan híreket hallok, hogy Lucas ahhoz hogy korrigálhassa az EPI EPII-ben elkövetett hibáit megnyirbálta az eredeti részeket. Ha ez igaz, akkor nagyon nagyon csalódott leszek. Ezért inkább megnézem egy havernál és majd eldöntöm. Meg félek az extráktól is, mert lehet hogy csak azt kapjuk, amit eddig is láttunk, és tudtunk, csak egy helyen összegyűlytve.
Szóval én most egy kicsit kivárok, de persze azért STAR WARS
killjoy:
--- Idézet ---Úgyis megvesszük, nem igaz?
--- Idézet vége ---
Duzzogva
Galen:
--- Idézet ---A témában felkerült az oldalra a: Star Wars - Végtelen Lehetőségek - A Jedi Visszatér 3/6-os része. (affene, de hosszú címe van )
--- Idézet vége ---
Főnök. Csak 3/4. Ezért olyan hosszú a címe.
Recsi:
Úgy látom megosztotta a szinkron hiánya a nagyérdeműt. Valószínű a DVD-n elférne, ráadásul úgy hogy az extrák a +lemezen vannak. Ez a lényeg az egész dologban, hogy ma már az az általános, hogy van szinkron ÉS felirat is. Aztán a jóember kiválasztja, mit akar. Ez lenne a legeslegjobb. De elégedjünk meg azzal amit hint nekünk a bácsi...
Az viszont szerintem felháborító, hogy megjelenik egy tizen (remélem, nem huszon) akárhányezer forintos DVD, és az extrákhoz tolmács kell. Az a felirat igazán nem foglal sok helyet. De elégedjünk meg azzal amit hint nekünk a bácsi...
Úgyis megvesszük, nem igaz?
Micho:
A témában felkerült az oldalra a: Star Wars - Végtelen Lehetőségek - A Jedi Visszatér 3/6-os része. (affene, de hosszú címe van )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése