HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (959/975) > >>

regnar:
Sziasztok...

Chavez:
Kérlek ne vágj le semmimet..kérlek ne vágj le semmimet...

Recsi:

Olvastam a listát...

nekem tökéletesen megfelel ez az ütemterv, de természetesen vagyunk itt még elegen, úgyhogy az enyém csak egy vélemény, ha mások jobbat, vagy mást javasoknak, azt is el fogom olvasni.

Recsi:
Ezt írd meg Porthos! Majd eljuttatjuk valahogy a Dark Horsehoz!:)

Spidáj:
Ja igen a rajzok nekem se jöttek be.
De attól függetlenül én nagyon örülök hogy kikerült ez az egész.Mer sosem hittem volna hogy van ilyen SW What if.
De mondjuk az is jó befejezés lett volna hogy: Lando összejön Leiával.
Han meg remeteként elköltözik az Endorra, Luke-ra hagyja a Falcon-t Csubival 1ütt.

Recsi:

--- Idézet ---jobban örültem volna valami igazán sötét befejezésnek.
--- Idézet vége ---
Sajna, csak azzal tudunk főzni, amink van.
A What If... úgy látom, mindig megosztja az embereket. De ebben szerintem pont ez a lényeg.
Köszi a dícséretet is. Haladunk tovább a (nem egészen) Lenini Úton.

kihaeennem:
Infinities: Return of the Jedi:

Az nem zavart különösebben, hogy a Birodalom visszavág-ban megölték Luke-ot, de azon nagyon felháborodtam, hogy megvakították Han-t.  

Kicsit komolyabbra véve. ez a történet is egész jó. Nem rosszabb. mint az előzőek. Nehéz véleményt alkotni egy alternatív univerzumos történetről. Egy dolog miatt jobban szeretem a Marvel-es What If-eket, mégpedig azért, mert nem mindig pozítív a vége. Sőt, néha tragikus. Az Infinities-ben már az eleján lelövik a poént, a nagy tragédiát, csak hogy a vége újra happy end legyen.
Ettől nem lesz rossz a sztori, de jobban örültem volna valami igazán sötét befejezésnek.

Ja, ami még negatívum, hogy a rajz helyenként nagyon gyermeteg. A beírás szépen meg van csinálva, és a fordítással sem volt gondom. Mert magyarul volt.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése