HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
Hamlet
--- Idézet ---(ez a meghalni-a-fránya-hátirkéta-miatt szvsz a Jediben is elég gagyi!)
--- Idézet vége ---
Nem halt meg. A páncél megvédte és kijött a Sarlaccból. Meg miért ne robbanhatna be a rakétája ? Persze Fett azért elég dörzsölt, ennyivel szerintem sem lehetett volna leszerelni, de a "berobbanással" nem volt gondom.
Hamlet
--- Idézet ---A Birodalom titkai(??? magyarul is megjelent) sorozatot,
--- Idézet vége ---
Itt melyik sorozatra gondolsz ?
Hamlet:
Killjoy:
A holiday-edition übergagyi - a nyáron megnéztem (mondjuk inkább úgy: végigszenvedtem) egy cimborámnál...
Más:
A "Végtelen lehetőségek" kezdetben még igen, a végére viszont már egyáltalán nem tetszett. Valahogy többet vártam el a sorozattól, nem olyan fura megoldásokat, hogy pl. Luke egyszecsak meghal a Hoth-on >>> Leia lesz Jedi.
Meg rálőnek Fettre, és "természetesen" berobban a hátirakétája... aha, persze... (ez a meghalni-a-fránya-hátirkéta-miatt szvsz a Jediben is elég gagyi!)
A Birodalom titkai(??? magyarul is megjelent) sorozatot, meg a Köztársaság széria egyes epizódjait bezzeg annyi csavarral meg kavarással telepakolták, hogy néhány momentumot komolyan mondom, még most sem értek.
Na valami ilyesmi csavarintást, meglepő fordulatot vártam volna ettől a szériától is, amitől az államat kéne visszacelluxozni...
Hamlet
killjoy:
Na, ha valaki úgy gondolta, hogy Lucas bácsi csak a '90-es évekre őrült meg, az nézze meg ezt az oldalt! GARANTÁLT DÖBBENET!
http://atom.pganet.com/holiday/
Recsi:
--- Idézet ---empire:
--- Idézet vége ---
19 - Target-Vader
20 - A little piece of home 1
21 - A little piece of home 2
22 - Alone together
23 - The bravery of being out of range.rar
24 - Idiot's Array
25 október 20-án jelenik meg.
26 november 3
27 november 3
28 december 1
Galen:
Így a játékok nyomvonalán maradva. Fiuk lányok mit találtam ! Mondjuk jó régi már. Star Wars Battle Chess. Hehe. Látta már valaki ? Szerintem baromi állat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése