HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (955/975) > >>

Hamlet:

--- Idézet ---(ez a meghalni-a-fránya-hátirkéta-miatt szvsz a Jediben is elég gagyi!)

Nem halt meg. A páncél megvédte és kijött a Sarlaccból. Meg miért ne robbanhatna be a rakétája ? Persze Fett azért elég dörzsölt, ennyivel szerintem sem lehetett volna leszerelni, de a "berobbanással" nem volt gondom.
--- Idézet vége ---

Persze, tudom, nem halt meg - regényekből/képregényből kiderül.
De ez szvsz nem mentség arra, hogy Lucas a filmben nevetséges módon iktat ki egy vagány (és nagyon erős) mellékszereplőt...

--- Idézet ---A Birodalom titkai(??? magyarul is megjelent) sorozatot,

Itt melyik sorozatra gondolsz ?
--- Idézet vége ---

Bocs, itt az Empire - Betrayal c. négyrészes sorozatra gondoltam (a magyar kiadás 36. és 37. száma). Nem tudtam megnézni a füzeteket, ezért keverhettem...
Ez, és a  John Ostrander által írt Republic-történetek (Sacrificle, Brothers in Arm, Double blind - a magyar kiadás 38. ill. 41. számai) számítanak nálam etalonnak, mind történetvezetés, mind látványvilág terén (nagyon bejön Jan Duursema és Dan Parsons stílusa!!!        )
Ehhez hasonló színvonalat vártam (volna) el a Végtelen lehetőségek-től is. Mert a lehetőség egy jó történetre tényleg adott volt, és itt-ott tán még sikerült is valamelyest (pl. Leia a Birodalmi pozícióban) megvillantani valamit. Összességében azonban gyengének éreztem a sorozatot - ami a benne rejlő Lehetőségeket nem aknázta ki igazán...  

Hamlet

Micho:
A témában felkerült az oldalra a Star Wars - A Birodalom Árnyai 2/6

Spidáj:
Hát , jó letöltöm.
De ha vírus jön le...    

De hiszek neked, (magam sem tudom miért...  )

regnar:
Köszi Micho. leszedtem, és akkor ha nektek bejön kipróbálom

Micho:

--- Idézet ---Micho mi bajod regnarrral hogy a kazaa-val kinálgatod?
Azzal nem szabad csinálni semmit.
Már maga a progi is vírusos  
--- Idézet vége ---
nos, tudatlan barátom, már évek óta létezik egy Kazaa Lite nevű progi, aminek az a lényege, hogy vírus/kémprogram/chaos  mentes!

feltettem neked meg regnar-nak, használjátok bátran, nekem sose volt semmi gondom vele.

Kazaa Lite letöltése

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése