HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Farek:
Hogy is szokták ezt mondani
"Megérett a világ a pusztulásra?" :badteeth:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Galen - 2020. Január 10., 10:58:50 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2020. Január 09., 15:50:38 ---Problem?
--- Idézet vége ---
Hát nem tetszik az irány, de mit vártam. Valószínű Xeraph-nak van igaza, túl kóros vagyok már. Régen is voltak gyerekeket megcélzott sw tartalmak, de ma már szinte minden az. Én még féltem/tartottam Vader-től, utáltam. A mai gyerekek már nem. Ja várj, fel lehet ezt dobni, mondjuk a vesztes csapatot a végén lemészárolhatja Anakin, vagy kiadhatják rájuk a 66-os parancsot.
--- Idézet vége ---
Mit csodálkozol?
FPJ is megmondta, hogy a STAR WARS a kib*szott gyerekeknek készül, épp ezért gyártanak nekik...
400$-os fazekakat...
...1500$-os hűtőket...
...1000$-os szárítókat.
...az indiai Durex pedig óvszereket.
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2020. Január 09., 15:50:38 ---Problem?
--- Idézet vége ---
Hát nem tetszik az irány, de mit vártam. Valószínű Xeraph-nak van igaza, túl kóros vagyok már. Régen is voltak gyerekeket megcélzott sw tartalmak, de ma már szinte minden az. Én még féltem/tartottam Vader-től, utáltam. A mai gyerekek már nem. Ja várj, fel lehet ezt dobni, mondjuk a vesztes csapatot a végén lemészárolhatja Anakin, vagy kiadhatják rájuk a 66-os parancsot.
Pierre de La Croix:
Ha lelkiekben gyerek vagyok, az is számìt? :badteeth: ;D
Egyebkent van egy olyan megerzesem, hogy - a jobb sorsra erdemes - szinesz musora nem lesz hosszu eletu, ha egyaltalan el is indul mar vegre (JarJar arnyeka lenni hosszu...)
Xeraph:
Szerintem a hangsúly azon van, hogy "gyerekrésztvevők".
Galen már túlkoros a műsorhoz. :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése