HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (943/975) > >>

regnar:
Köszi a válaszokat, de remélem nem gondoljátok, hogy direkt keresem a hibákat    

A jó dolgokat is kiemelem. Meg nem "gonozkodásból" írom le őket, csupán beletartoznak az észrevételezésembe. De a munkátok mint már annyiszor említettem tetszik..

Recsi:

--- Idézet ---A borító.
A képregény...tetszik Fett jellemének árnyaltabbá tétele.
Beírás, szöveg. Hibát nem találtam...de azért lenne két kérdésem:
003-16 "ha a terv folytatódik, az minden figyelmeztetésem ellenére lesz."
003-11 "Befűzök a tűbe!"  
Mi volt az eredeti mondat?

Várom a folytatást.
--- Idézet vége ---
Na, akkor mi is megkaptuk a szokásos Regnar elemzést  
Borítóra majd Galen válaszol.
Fett jellemének árnyalása sztem nagyon jó dolog. A BV/JV-ben alig kapott szerepet. Valószínű többet akartak neki adni, de végül csak ennyi maradt.  
De most, és még pár képregényben (lásd: Enemy of the Empire http://kepregeny.net/) azért kivillantja a sisakja feketéjét! Az, hogy magában beszél emberibbé, közelebbivé teszi.
Vader sztem nem szól bele, csak véleményt alkot. Ezt még Galennel átrágjuk.
Ja, egyébként a javításról: úgy néz ki, hogy majd a sorozat végén lesz egy S(W)P1 ami minden (megtalált) hibát kijavít. Így nem kell hetente hibalistát közölni.
Az eredeti mondat pedig:"Thread the needle!", az Üzenet az űrből c. filmben volt egy ilyen mondat, hasonló helyzetben. Ott a rendőr üldözte a főhősőket. (Igaz Kaine?  )
Továbbra is várjuk az észrevételeidet, így látszik, hogy nem csak mi olvassuk, amit írunk.
A hibalista felfedésében pedig már most dobogós a helyed  
Jövő héten találkozunk!

regnar:
Sziasztok..

Új hét, új Wars..    és én természetesen elolvastam.Hogy mire jutottam?

A borító.Megmondom őszintén nekem nem igazán jött be. Folyamatosan olyan érzésem van, mintha a képről hiányzona valami, vagy nem fejezték volna be. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, talán a nagy kékség a háttérben. És most először kell azt mondanom, hogy a felirat is áldozatul esik a képnek. A kék háttér és a figurák barnás, narancsos árnyalata szerintem ütik egymást, és a felirat is ilyen színnel készült. Valahogy nem megy egymáshoz a két szín. De mintha az angol borítónak másabbak lennének a színei..összehangoltabbak..meg a Cím alatt fekete az aláhúzás. Szóval én látom rosszul, vagy a magyar borító színei kicsit torzak lettek.olyan mintha telítettebbek lennének a színek, és ezért van olyan érzésem, hogy nem illenek össze. DE cáfoljatok nyugodtan ha rosszul látom, tudjátok, ez mindig csak a saját véleményem. Szóval eddig a három közül képileg ez fogott meg legkevésbé, kicsit semmit mondónak érzem, olyan mű hatása van számomra képileg.

A képregény. A szokásos forma. Tetszik mint eddig is. A történet lassan bontakozik ki, igaz van még három rész. Eegy dolog egy kicsit zavar..Jabba "háziállata" én eddig azt hittem csak idétlenül röhögni tud, de itt beszél. No ez nekem furcsa volt egy kicst. Viszont tetszik Fett jellemének árnyaltabbá tétele. Arra gondolok, hogy nem csupán a kegyetlen fejvadászt látom, hanem egy embert, akit nyomasztanak gondjai és nem tud velük mit kezdeni. Szóval Fettnek kétségei vannak. Ez tetszik, hiszen amúgy is az egyik kedvenc karakterem, de így még sokszínűbbé válik. A képek a szokásos minőségűek, szépen megrajzoltak, a színek sem változtak.

Beírás, szöveg. Hibát nem találtam, csak ismételni tudom magam, az előző értékelések alapján, itt is jól szerkesztett mondatokat olvastam, nem találtam magyartalanságot, de azért lenne két kérdésem:

003-16 oldal első képén a császár és Vader párbeszéde nekem kicsit furcsa és zavaros. nem értem vader szavait:
"ha a terv folytatódik, az minden figyelmeztetésem ellenére lesz."
Mintha lenne beleszólása. Vagy ő irányítaná az egészet. Fenyegeti a császárt egy olyan dologban amibe szinte nincs is beleszólása. Szóval nekem furcsa ez a mondat. Meg kicsit olyan kifacsart.

A másik kérdésem:
003-11 oldal bal alsó kép. Luke átrepül egy sziklahasadékon és azt mondja:
"Befűzök a tűbe!"  
Mi volt az eredeti mondat?

Ennyi lenne most az észrevételezésem. Azt kaptam amit vártam, újabb adalékot az univerzumhoz amit szeretek, és remek megjelenítésben. Várom a folytatást.

Recsi:

--- Idézet ---Gondolom annyi képregény van az oldalon, hogy senkinek sincs ideje fórumozni...
Arra viszont nem emlékszem, hogy Jix a Shadow játékban is segített volna leszorítan a robogókat...
--- Idézet vége ---
Hát még a windows reinstallra mennyi idő kell  
Jix a Shadow Stalker, lehet, hogy ott volt csak nem vetted észre  

Gorgonita:
Gondolom annyi képregény van az oldalon, hogy senkinek sincs ideje fórumozni, a sok olvasgatás miatt.
 Az ewokos dvd (k?)-ről mintha én is hallottam volna. Ha jól tudom a droidos és ewokos rajzfilmekkel együtt jönnek majd. Van egy jobban sikerül rajzfilmbetét az egyébként gagyi SW Hollyday Speciálban is, de azt nem tudom hogy az is rá(juk?)kerül-e.
 Köszönet az újabb Shadow füzetért! Látom a szerzők bevetették az összes fejvadászt,  ha már úgyis kéznél voltak. Arra viszont nem emlékszem, hogy Jix a Shadow játékban is segített volna leszorítan a robogókat.    Ott bezzeg mindet egyedül kellett a Koldus-kanyon falára kennem. (Na jó, lehet hogy csak nem vettem észre abban a kapkodásban hogy ő is ott volt.)  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése