HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
lyrán:
--- Idézet ---A témában felkerült az oldalra a Star Wars - A Birodalom Árnyai 3/6
--- Idézet ---Héé emberek eltűntetek? Vagy a császár átcsábított a sötét oldalra?
--- Idézet vége ---
nos igen... mi van???
--- Idézet vége ---
Nos megmondom őszintém nekem eddig nem jött be ez a képregény. Az alternatívokkal ellentétben.
A képi világa nekem például nekem nem fekszik. A színek túl rikítóak. Nem elég darkos a Birodalmi érához képest.
A sztori meg kimondottan bugyuta. Bár ki tudja mi lessz belőle... A császár szállítási kapacitást akar venni ? És miért nem a kereskedelmi föderációt kéri meg ? Úgyis azokkal csinálták meg a Halálcsillag terveit.
Jó mondjuk én eddig inkább a könyveket olvastam és a képregényeket nem nagyon.
regnar:
Sziasztok, kik nincsenek itt.
Ezzel a paradoxonnal indítom újabb hozzászólásom. A múlt héten izzott a topik, most még a hamu sem maradt..úgy is mondhatnám magányosan érzem magam a nyeregben, mióta a lovam elpusztult
No én azért leírom egy érdekes élményemet. Ha már Boba Fett van napirenden képregényileg, akkor - bár ez teljesen véletlen egybeeséd, hiszen véletlenül került a kezembe - ma olvashattam ékes angol nyelven a CLASSIC STAR WARS- THE EARLY ADVENTURES 9. számát.
Mit is mondhatnék..Érdekes. Mind grafikailag, mind történetileg. Boba fett és hőseink Solo, Luke és a többiek hol egymás ellen hol néha kényszerből együtt harcolnak. Meg Boba Fett minden második szava "FOOL" a hozzáértőket kérdezem, akik sokat találkoznak angolul a történetekkel..ez a többi Boba fett történetben is így van? vagyis ez a szavajárása?
Chavez:
Nem titok: Győr
Köszi, hogy megnézted, már én is sokfelé kerestem, de úgylátszik elfogyott mindenhol. Annyit tudok, hogy régebben ezt adták valamelyik vid.kártyához DVD-n, egy régebbi SW játékkal együtt.
regnar:
A fehérvári Me**a Mar*t-ban elég sok fajta budget (azaz már áron aluli SW kiadványl lehet kapni, de nem tudom, hogy van-e EPI Insiders.. Az bizost hogy van Jedi Kinght 1 és küldetés lemeze, Jedi Knight 2, EPI game, EPI podracer, Rebell Alliance, Supremacy... Ezek már a 3990-2990 kategóriában leledzenek, de arra nem emlékszem, hogy láttam-e volna EPI-insiders.
De ha nem titok, vagy ha az akkor privát üzenetben meg lehet tudni merrefele laksz? mert azért vannak egyéb lehetőségek is...
De ha a jövő héten hétfőn a me**a ma**t felé járok, úgyis útba esik benézek és bővebb infot nyújtok...
----délutáni, vagyis esti kiegészítés
Ma voltam bent, ugyanis eljutottam oda, de nincs. Bocsi. Van viszont Force Commander és Rouge Squadron is a fentebb említetteken kívül.
Itt van egy kép, ezekre szeritnem még az ősi sw harcosok is könnyes szemmel fognak nézni. Anno 4 db-os golyórágó hátlapja volt ez a két példány
http://kepeim01.uw.hu/ragopap.jpg
Chavez:
Nem tudja valaki, hogy az Episode I - Insider's Guide -ot lehet még kapni valahol?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése