HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (917/975) > >>

Gorgonita:

--- Idézet ---Biztos csak testőri lenne az a funkció??????    , no csak vicceltem, de ezt nem lehetett kihagyni. bocsi.
--- Idézet vége ---
Magas labdát illik is lecsapni.  Mit gondolsz miért pont a funkcióval poénkodtam én is?

A B5 110-envalahányrészes és 100%-ig összefüggő. Gyakran csak évadokkal később nyer benne értelmet egy-egy korábban elejtett mondat. Szerintem az eddig elkészített legigényesebb sf-sorozat a szórakoztató kategóriából.

Megyek megnézem a Lego-SW-t.

Megnéztem: A csokornyakkendős Han Solo-nál, már csak az egérfejű fejvadász és a Robin Hood sapkás Piet üt nagyobbat.  

regnar:
Most találtam egy oldalt, amelyen LEGO-ból néhány képben megcsinálták a régi trilógiát. Elmebeteg. Vannak benne rejtett poénok is. pl szegény srácnak nem volt megfelelő sisakja ezért a felkelők tűzoltósisakban izzítanak, az egyik birodalmi lépegetőben feltűnik egy szellem..stb.. LETSGO-nak különösen ajánlom, meg azoknak akik felismerik az egyes legó alkatrészeket, mert ebben rejlik sok poén. De szerintem nagyon királyul néz ki, bárki is csinálta, nem gyenge teljesítmény.  

Belinkelem, hátha valaki...

http://www5b.biglobe.ne.jp/~mbsf/sworde.htm

Gorgonita: Dűne tényleg nem rossz. B5 nekem annyira nem jön be, bevallom nem is nagyon ismerem.

Igen vannak gyengébb Mara Jade történetek is, de azért szépszámmal akad egész jó. Nekem szimpatikusabb, mint Guri, sőt most lassacskán Luke felesége lesz/lett hááát...erre azért nem számítottam.

Biztos csak testőri lenne az a funkció??????    , no csak vicceltem, de ezt nem lehetett kihagyni. bocsi.  

Amúgy most játszom a Jedi academy-vel, igaz megkésve, de most tudtam kölcsönkérni. Nem rossz. Vannak benne egész jó újítások, pl le tudod vágni a páciensek egyes végtagjait fénykarddal. Saját karaktert készíthetsz, megválaszthatod a fénykard markolatát és színét, és persze itt is választhatsz a két út közül, annak függvényében, hogy melyik erőjártasságokat növeled.  Ez nekem már anno a Jedi Knight-ban is bejött. ahh azok a szép idők, amikor még nem grafikát használtak átvezetőnek, hanem filmet forgattak...

Gorgonita:
Hát én azért szeretnék áron alul hozzájutni egy ilyen replikánshoz, mondjuk testőri funkcióra programozva.   Szóval nekem bejön a pózolás.  

A főpoloska ügyel hogy ne háborgassák, ott az áthatolhatatlan dzsungel, plussz az áthatolhatatlan pajzs. Egybként meg nincs olyan védelmi rendszer, amit ne lehetne kijátszani. Guri meg ugye a legprofibb védelmirendszerkijátszó, a védelmirendszerkijátszó szakmában. A szaltó -na jó itt tényleg sántít egy kicsit a dolog.

Különösebben nem akarom védeni a történetet -annyira tényleg nem óriási. De szórakoztató -szrtem.  Ha igazi katarzist akarok, elolvasom a Dűnét, vagy más klasszikust, de ha csak egyszerű kikapcsolódásra vágyok, akkor azért megállja a helyét.

Nekem inkább a Mara Jade képregénynél lesznek fenntartásaim a történettel -de majd mindent a maga idején. -Hoppsz! Csak nem megint elszoltam magam?

A zenét majd holnap hallgatom meg, mert a szomszédok két B5 meg egy Dűne film után igy este fél tizenegykor már lehet, hogy nem díjaznák.

Spidáj:
hát ezt aztán jól megaszontad barátom  

Troll:
ööö... a témában változás történt.  
izé, felkerült az oldalra a Star Wars - A Birodalom Árnyai - Végkifejlet 2/5

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése