HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (915/975) > >>

VTomi:
A Jedi Academyvel az a bajom, hogy hosszú távon unalmas: végig harc van, és annyi a változatosság, hogy hányan jönnek a sithek.

Gorgonita:
Ezekkel én is játszo(tta)m. A Kotor tényleg nagyon jó, de általában nincs elég időm belemelegedni. Meg nem is szeretek fél-egy óránál tovább játszani. Úgyhogy nekem igazán az Outcast, és az Academy jött be. De a Kotor története a legjobb.
 Alig pár éve még gyengék voltak az SW játékok, most viszont egyre jobbak.   És ami még jön -Battle, Kotor 2, Ep3, a Klónharcos, új Jedi Academy...

Galen:
nem....rejtett videók ? Én még csak a TIE kanyonnál járok. Az majd a végén van ? Vagy már most is ? Szerintem baromi jó játék. Pont gondolkoztam rajta, hogy annak idején hogy nyomták ezeket az interaktív filmeket. Mostmeg amikor meglenne a technikai feltétel akkor meg semmi. Inkább a "szarul néz ki De a grafikus kártya számolja 3D-ben" című fejezet megy....

regnar:
Rebel Assault II. hohoho... az ám a játék... filmbetétek, és az új TIE-Vadász. Hát igen a kanyonban nekem sem sikerült elsőre...másodikra sem sőt...sokadikra sem..de azért ment valahogy   Meg YT-1300-al repülni a barlangban...hányszor kellett végignéznem, ahogy két bir.rohamoszti beszélget és az egyik megkérdezi hallottál e valamit      (aki nem ismeri a játékot..okozott némi alapzajt amikor darabokra robbantam a járatokban  )

Megnézted már a rejtett videokat???

Galen:
Regnar
--- Idézet ---Amúgy most játszom a Jedi academy-vel, igaz megkésve, ...
--- Idézet vége ---
Oda se neki én is most játszom vele....Ba**ott jó.... Sőt, én most kezdtem el a Rebel Assault II-t. Na barátom, nem is csoda hogy kihaltak a TIE-vadászok. Abban a kanyonban kettőt koccanok és már Por és homok vagyok. Jó persze tudom hogy egy darab pajzsa nincs, de hát így benne ülve már értem mér győztünk, mi lázadók.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése