HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
letsgo:
Találtam egy képet a Star Wars III-ról, itt a link: http://www.pbase.com/spoileriffic/image/36767389
Galen:
Ezeket kipróbálom. Ja aki az Academy-vel játszik és nem perfekt angol az látogasson el a www.gamehunter.hu oldalra. Megcsinálták a kis ügyesek a Teljes Magyarítását a játéknak. Vagy angoltalanítását, de mindegy lényeg hogy értem a küldetéseket, és az átvezető videókat.
regnar:
Galen jaja..rejtett videok. Mindegyik egy-egy pályához kötődik és billentyűkombóval jön elő..
indíts játékot ezekkel a nevekkel, vagyis ezeket add meg nevednek:
GaryMartinez
JulieEccles
JamisonJones
A 12- szinten amikor az utolsó rohamosztit is kinyírod akkor gyorsan nyomj a , c, t betűket tehát a c t egyszerre egészen addig, amíg lift lemegy.
ennyi jut eszembe, de ha a neten utána nézel, mondjuk yahoo-ban rákeresel akkor biztosan megtalálod a többit. azt tudom, hogy van alternatív kezdés Y-szárnyúakkal...
Igazad van a 3-d-t illetően- Én sem bírom ezeket a 3d csodákat, sokkal jobban tetszettek a Jedi Knight videoi vagy a REbel Assault II-é.
VTomi:
Egy szóval se mondtam, hogy az Academy rossz. Csak én meg már nem játszom, mert mikor van egy kis szabadidőm, fordítok.
Gorgonita:
Igaz, de amikor esténként gép elé ülök egy fél órára, akkor már nincs agyam meg türelmem mindenfél párbeszédes küldetésekhez, csapatszervezéshez, nyomozáshoz, stb. Egybként én is jobban kultiválom az ésszel játszható játékokat, és jobb is a Kotor, de mostanában csak egy kis hóembernevelésre futja az időmből.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése