HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Nekem nem fénykardom van, hanem ahogy a régi magyar Birodalom Visszavág képregényben írták, lángpallos .
A Brian Daley és az A. C. Crispin HS trilógiák eredetiek. A B.D. féle régebbi. Az A.C.C. viszonylag új. Solo egész életét elmeséli utcagyerek korától kezdve, egészen a jeles tattooineei napig. Figyelembe veszi a B.D és az L. Neil Smith féle Lando Calrissian trilógia (szintén eredeti) történéseit is.
Bizonyára kialakítod majd a magad véleményét róla, ha majd olvasod, úgyhogy én most nem is véleményezném. Vannak dolgok benne, amik tetszettek, mások pedig nem jöttek be annyira.
Egybként vannak benne olyan -togoriainak nevezett -lények, akik pont úgy néznek ki, mint az avatarom (akiről megjegyzem örtletetem sincs, hogy kicsoda ) -ezért is választottam pont ezt. No meg azért mert olyan Gorgonitás.
regnar:
Gorgonita:
--- Idézet ---Meg különben is nekem van igazam!
--- Idézet vége ---
úgy legyen, én úgy érzem te is ott vagy azért SW témában, szóval az ember mindig megtudhat valami újat bárkitől
Persze ha nem úgy lenne az sem baj (úgy értem ha nincs igazad)
Majd egy sistergő fénykardcsatában eldöntjük
Éppen nézegettem ezt a feltett képet az űrcsatából... hát ha ilyen lesz, és benne lesz, akkor most kapott egy plusz pirospontot tőlem a harmadik rész.
Viszont a Solo trilógiát nem olvastam. Az hivatalos vagy magyar kiegészítő kötet? Csupán a regényeket láttam, de soha nem kerültek a kezembe, mármint olvasásra, bevallom őszintén.
Gorgonita:
Az eredeti Shadow könyváltozatáról beszélek. Abban egyedül Luke veszi észre, hogy Xizor palotájának robbanása előtt eltünt egy sárkányrepülő.
Guri egyébként felbukkan az A. C. Crispin féle Solo trilogiában is, ahol Xizor kérésére egy hutt-ot végez ki.
És természetesen semmi baj azzal, ha eltérő véleményen vagyunk, hiszen mindketten tudjuk, hogy másnak lehet más a véleménye.
Meg különben is nekem van igazam!
regnar:
Sziasztok.
Gorgonita újfent a jó oldal küldötte volt (természetesen minden tiszteletemmel mondom ezt, nem gond, hogy általában más véleményen vagyunk, sőt..így színesebb és ha igaza van úgyis elismerem és fordítva is így van így érzem )
Szóval azzal azért vitatkoznék, hogy azt hiszik Guri halott. Hiszen azért sokan tudják, hogy él... tehát ha sokan tudják, akkor az kiszivároghat...
A legnagyobb gondom nemaz hogy nem pörgős... sok ilyen lassú folyású történet van, pl erőpróba ami nem igazán pörgős, de jó. az előző részhez képest érzem lassabbnak, (meg nincs benne Boba Fett )
Igazad van, Guri döntéséről szól, csak erről éppen kevés szó esik a képregéynben, szóval úgy érzem elsikkad a dolog a sok fejvadász között.
Én is nagyon megörültem a klasszikus csapatnak, de ahogy írtam csak olyan felhozó-emberek szerepet játszottak, kellettek a jól ismert arcok... Nem igazán volt szerepük (de ahogy irtam még lehet..)
Amúgy te olvastad ezt könyvben is, vagy megjelent ez egyáltalán könyvben, vagy csak az "eredeti" Birodalom árnyai
igen az egy hét kihagyás engem is gerjeszt... majd egymásra borulunk mint a rancor gazdája a haverjára (az mekkora jelenet..színészi játék 5-ös, de az egyik kedvencem lett. Kicsit mindig sajnáltam szegény pasit, meg a regényben le van írva, hogy a Rancor nem gonosz, csak ki van éheztetve és rosszul tartják..Bár ez a filmből nem jön le)
Gorgonita:
Bár Regnar kifejtegette mi nem tetszik neki benne, én még mindig nem igazán értem hol itt a baj.
Guri-t halottnak hiszi mindenki, és eleve se tudtak sokan a képességeiről. Így nem is kereshetik mások, csak ezek a szereplők.
A galaxis legnagyobb bűnvezérének tervezték, építették. Ez a Fejvadász hiába profi a szakmájában, nem replikáns, esélye sem volt.
A könyv után én pont ezt vártam Guri-tól.
Azt sem hiszem, hogy pörgősebbnek kellene lennie. Nincs lefektetve, hogy egy SW történet csak sok szereplős, sok helyszínes, pörgős lehet. Ez a történet Guri döntéséről szól, megvan a maga hangulata, tempója, hangvétele. Nkem bejön, mint Skywalkernek a makethajó.
A klasszikus szereplők nálam puszta megjelenésükkel kiváltják a rajongást -és az orvosaim szerint ez már soha nem is fog elmulni.
Az egymással folytatott kekeckedéseik nálam ülnek , és a testbeszéden látszik, hogy kicsit már öregebbek, vagyis inkább megfontoltabbak. Kevésbé hirtelenek, inkább kiszámítottak a mozdulataik. Látszik rajtuk, hogy már előre tudják mit várhatnak a másiktól egy-egy beszólásukra válaszul.
Egy dolog, ami viszont nem tetszett: -Adott helyzetben elhiszem, hogy Leia elereszt egy Pofa be kiáltást. De ha Lucas meg tudott rendezni öt filmet durván beszélő hősök nélkül -itt is lett volna megoldás.
A borító most nekem is bejött -még tetszik is. Talán ez lehetett az 1. és azt gondolták, hogy a többit is el tudják ilyen jól készíteni, és amikor rájöttek hogy nem akkor már késő volt a határidő miatt.
Az egy 7-es kihagyás nem tragédia. amíg érdemes várni az utánna jövő hetekre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése