HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Hamlet:
--- Idézet ---Nekem nem fénykardom van, hanem ahogy a régi magyar Birodalom Visszavág képregényben írták, lángpallos .
A Brian Daley és az A. C. Crispin HS trilógiák eredetiek. A B.D. féle régebbi. Az A.C.C. viszonylag új. Solo egész életét elmeséli utcagyerek korától kezdve, egészen a jeles tattooineei napig. Figyelembe veszi a B.D és az L. Neil Smith féle Lando Calrissian trilógia (szintén eredeti) történéseit is.
--- Idézet vége ---
Ahoj!
Muszáj (ly? ) kötözködnöm:
abban a képregényben
"SUGÁRPALLOS" olvasható
(meg is nézheted itt...)
----
Nekem nagyon bejöttek az A.C.Crispin-féle Han Solo-könyvek (sajnos a harmadikat, a Lázadás Hajnalát egyszerűen sehol nem lehet kapni magyarul... )
Igaz, az írónő néha átcsap némi "szalonfeminizmusba", de szvsz ennyi még belefér.
(Bár az ifjú Boba Fett elintézése vérszegény és gagyi... )
Igaz, nem hivatalos cucc, de a Nyulászi Zsolt (Dale Avery) által írt trilógia (Han Solo a birodalmi ügynök, ... és a fejvadászok, Han Solo háborúja) is van olyan jó, mint a Brian Daley-féle. Szerintem.
(A magyarul kiadotak közt egyedül a Gáspár András által írt Han Solo nomádjai a felejtős... Tőle messze jobbat várna az ember egy Kiálts Farkast vagy Két Hold után. )
Üdv:
Hamlet
letsgo:
--- Idézet ---kicsit elhanyagolódott ez a topik...srácok kis türelmet kérünk még tőletek.
--- Idézet vége ---
ok, én tudok várni...
Most láttam néhány képsort, számszerint 6 -ot a 2005-ben megjelenő Lego Star Wars játékról. Ajálom mindenki figyelmébe:
http://www.gamespot.com/ps2/action/legosta...creenindex.html
Igaz az animáció lehetne jobb de hát...
Galen:
kicsit elhanyagolódott ez a topik...srácok kis türelmet kérünk még tőletek. Recsi már kész a SOTE-EVO fordításával. Jóideje. Sőt a teljes sorozat lefordítva hever a szerveren, de gépügyi problémák miatt (ami nálam keletkezett) egy kis türelmet kérünk még...igyekszem...
regnar:
No azért én tettem fel fényképet magamról ide a hálózsákra
igaz rajzoltam magamnak szakállat meg fénykardot képes topic JEDI MASTER REGNAR
Galen:
Ja azzal nincs is gond...a fényképeken mi is szeretünk hátul lenni....
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése