HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (908/975) > >>

Recsi:
Ja ezt már régen akartam:
http://www.darkhorse.com/downloads.php?sku...&dltype=desktop

Szép SW képregényes hátterek vannak itt.

Recsi:

--- Idézet ---nekem kicsit zavaróak az egész oldalas szöveg nélküli lapok...
Beírás...Hibát nem vettem észre.
...várom, hogy mi lesz a vége...
--- Idézet vége ---
Na akkó:
Nekem nem voltak annyira zavaróak, mert nem kellett fordítani/beírni  
Nagy kő esett le a szívemről, ha te sem vettél észre semmit, akkor biztos nem kell javítani  
Én már tudom, mi lesz a vége...  

--- Idézet ---megint jót mosolyogtam a poénokon,
nem emlegetem fel hogy nem 1, hanem 2 hét maradt ki.
--- Idézet vége ---
Gorgonita: őrülök, hogy tetszettek. Szerintem ezeket a legnehezebb fordítani. Viszont annál nagyobb az öröm, ha sikerül.  
A 2 hét sajna hardverhiba miatt volt, Galen (asszem) alaplapja feladta a szolgálatot.
Mostantól visszaállunk a megszokott 1 hétre, sőt!

http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/recsi/forum/nagy001.jpg

Gorgonita:
Látom a Végkifejlet közelít a végkifejletéhez. A szóviccek a legolcsóbbak.   Köszönet érte.   Negyedszerre már nem kezdem el 'elemezgetni', csak ismételgetném magam. Csak annyit hogy megint jót mosolyogtam a poénokon, és ebben a részben már talán Regnar is talál egy kicsit többet Guri jelleméből és galaktikusméretű konfliktusból. Igaz egyik sem konkrétan jelenik meg a történetben. Guri érzéseit az álmain keresztül ismerjük meg. A Fekete Nap széthullássa okozta káoszra pedig csak Leia néhány mondata utal. De talán épp így marad meg a történet bensőséges hangulata.

Várom a következőt, és mivel én is vizsgázgatom, és honlapot is farigcsálok, belátással leszek, és nem emlegetem fel hogy nem 1, hanem 2 hét maradt ki.

Porthos! Ha regisztrálsz az sw.hu fórumára, az ep3-as topicba, szinte naponta kerül fel néhány új kép. Ezekről is ott értesültünk először.

Regnar! Látom, megelőztél. Egyszerre írtuk, de jól sejtettem, hogy ez már neked is kicsivel jobban bejön. A Rancor-os poén nkem sem tetszett. Inkább dobta volna meg valamivel, amikor nem számít rá -az hihetőbb lett volna.

regnar:
A témában felkerült az oldalra a Star Wars - Birodalom Árnyai - Végkifejlet 4/5

Birodalom árnyai 4/5

Borító. AZ EDDIGI LEGJOBB. Tetszik. Elviselhető rajta a csillag, Jó a figura, jók a színek, jó a beírás, a grafikai stílus is korrekt. Juhhééé... a végére sikerült összehozni.. (Persze a Ti munkátok eddig is ott volt...)

Képregény. Grafikailag már legalább 100x leírtam, szóval nem ragozom, szépek a rajzok, jó a színkitöltés. Bár nekem kicsit zavaróak az egész oldalas szöveg nélküli lapok, de nem rosszak. Meg újfent Guri pózolása is megjelenik... Sokszor találkozik az ember nagyon asonló beállításokkal az eddigi négy rész során..De ha ezeket átlépjük, mert nem annyira zavaróak, akkor marad egy nagyon szépen összeállított képregény.

Történet. Nos... egyfelől érdekesebb lett, mint amilyen volt, jót tett neki a fekete nap belső viszálya.. másfelől ötletszegénynek is érzem, ezt a teljes oldalas képekre és a sok "visszaemlékezésre" alapozom, mert a képregény legalább 1/3 részét ezek töltik ki teljes oldalon, kicsit tölteléknek érzem őket... Valahogy olyan a hatása mintha ki lett volna adva hgoy 5 rész kell, és csak négyre elég lett volna az ötlet, erre beletették ezeket. De mégegyszer mondom, számomra mindenképpen érdekesebb lett a történet. Mondjuk az nem kifejezetten nyerte meg a tetszésemet hogy Han beszól Luke-nak hogy Rankor és erre ő kiesik a meditációból. Az erővel simán érezhette hogy nincs is ott rankor....

Beírás. Jó, nagyon jó. A szokásos megszokott jó minőség. Szép munka. Hibát nem vettem észre.

Összességében pozitív irányba mozdult el számomra a történet, de azért vannak komoly hibái és hiányosságai továbbra is. Mindenesetrenagyon várom, hogy mi lesz a vége.

letsgo:
Köszi a tippet Porthos. Gyorsan megyek és meg is nézem!
Amugy a kép király!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése