Bár Regnar kifejtegette mi nem tetszik neki benne, én még mindig nem igazán értem hol itt a baj.
Guri-t halottnak hiszi mindenki, és eleve se tudtak sokan a képességeiről. Így nem is kereshetik mások, csak ezek a szereplők.
A galaxis legnagyobb bűnvezérének tervezték, építették. Ez a Fejvadász hiába profi a szakmájában, nem replikáns, esélye sem volt.
A könyv után én pont ezt vártam Guri-tól.
Azt sem hiszem, hogy pörgősebbnek kellene lennie. Nincs lefektetve, hogy egy SW történet csak sok szereplős, sok helyszínes, pörgős lehet. Ez a történet Guri döntéséről szól, megvan a maga hangulata, tempója, hangvétele. Nkem bejön, mint Skywalkernek a makethajó.
A klasszikus szereplők nálam puszta megjelenésükkel kiváltják a rajongást -és az orvosaim szerint ez már soha nem is fog elmulni.
Az egymással folytatott kekeckedéseik nálam ülnek , és a testbeszéden látszik, hogy kicsit már öregebbek, vagyis inkább megfontoltabbak. Kevésbé hirtelenek, inkább kiszámítottak a mozdulataik. Látszik rajtuk, hogy már előre tudják mit várhatnak a másiktól egy-egy beszólásukra válaszul.
Egy dolog, ami viszont nem tetszett: -Adott helyzetben elhiszem, hogy Leia elereszt egy Pofa be kiáltást. De ha Lucas meg tudott rendezni öt filmet durván beszélő hősök nélkül -itt is lett volna megoldás.
A borító most nekem is bejött -még tetszik is. Talán ez lehetett az 1. és azt gondolták, hogy a többit is el tudják ilyen jól készíteni, és amikor rájöttek hogy nem akkor már késő volt a határidő miatt.
Az egy 7-es kihagyás nem tragédia. amíg érdemes várni az utánna jövő hetekre.