HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Igen Dogfight. Egyszerű tök ismert szó a légiharcra. hihetetlen.. és szomorú
Recsi:
--- Idézet ---"Az első filmnél kutyaviadalokról készült, régi híradófelvételeket használtam...
--- Idézet vége ---
Ez tényleg beszarás.
A dogfight (gondolom) az 1-1 repülős verziója, hogy ennyit ne lehessen utánanézni...
regnar:
Ha már így a kiegészítők mezején evezünk akkor egy-két gyöngyszemet megosztanék veletek(Szó szerinti idézetek):
SW Így készült az I. rész - Baljós árnyak c. könyvből szeretnék idézni egy-két mondatot.
A könyvet Laurent Bouzereau és Jody Duncan írta, csak hogy be lehessen azonosítani, fekete.
32 oldal.
"Ehhez hasonlóan Darth Maul űrhajója is az első trilógiából ismert, birodalmi űrrepülőgép (regnar megjegyzése - itt talán a bir.csillagrombolóra gondolnak, avgyis nem volt még kész a 2. rész csapatszállító koncepciója, ami sokkal jobban hasonlít..) és a TIE vadászgép különböző részeiből, elemeiből épül fel, mert így már a jól ismert járművek elődjének tekinthető."
No ezeksem tudják, hgoy mi mit előzött meg... ahány hely annyi megközelítés. Szörnyű.
DE NEM EZÉRT KEZDTEM BELE MONDANDÓMBA Mert ami most jön attól ti is lefordultok a székről...
38 oldal.
"Az első filmnél kutyaviadalokról készült, régi híradófelvételeket használtam ideiglenes snittnek, hogy meg lehessen tervezni az utolsó csata koreográfiáját. "(yavinra gondol - regnar)
Hát éljen a nagy magyar angoltudás és a szó szerinti fordítás. Ezúton gratulálok mindenkinek aki itt fordít, mert igaz ti nem vagytok nagy és híres cégnél, de a munkátok messze lekörözi ezt a mondatot.
Recsi:
--- Idézet ---Amit kicsit már erősnek érzek azok a Dark Trooperek
--- Idézet vége ---
Nem sikerült az X-wing vs TIE fighterben utánanéznem, hogy hány az Advanced lézer
A Dark Trooper meg sztem olyan dolog amit csak azért, mert a sima stormtrooper, a birodalmi tiszt meg a kutasz droid már uncsi, mire odáig eljutsz. Kell valami á'la Doom. Ott sincs egyből a rakétás 2 szarvú ördögpofa.
Ja: PK (Porthos kedvéért) a Doom 1-ről beszélek.
regnar:
Én nem vetem el az EU-t teljes mértékben, bár az mindenesetre igaz, hogy nem szabad kivetíteni a filmekre, mert találhatunk ellentmondásokat. Én is megnéztem azóta a Behindben ..... IS jó ha az ember biztosra megy, ki tudja nem szerepel-e két helyen más adat leírva (hú de gonosz voltam szegény lucas bácsival)
De néhány dolog igazi felüdülés, legalábbis számomra. Pl. Outrider, Slave II, Victory osztályú csillagrombolók stb...
Amit kicsit már erősnek érzek azok a Dark Trooperek. A Zero G rohamosztikkal még kiegyeznék, de a dark trooperek nekem már kicsit sok, túl erősre sikeredtek. En úgy látom eddig törekedtek arra, hgyo az erők kiegyenlítettek legyenek (legalábbis valamilyen szinten) de a Dark-ok eléggé sok extrát kaptak. Már a Dark Forces végigjátszása alatt így éreztem, bár nagyon jól nézett ki ahogy az átvezető animációban kilövik őket a bolygókra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése