HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (895/975) > >>

regnar:
Sajnos direkt kezdte...

Lásd a csillagok háborúja leges legeleje, amikor felfelé úszik a beezető szöveg

EPISODE IV - A new Hope

azaz

Epizód 4- új remény...

De hogy miért így csinálta????? Szerintem ő maga sem tudja

Spidáj:
Szerintem nem direkt kezdte a 4,5,6odik résszel.
Szerintem mikor +csinálta őket, még csak 1,2,3résznek terverzte.
Csak aztán rájött hogy mekkora előzmény-sztorija is van a dolognak.

Ha belegondolsz, az se lehetetlen hogy az eddigi 4,5,6ot átkeresteli 7,8,9-nek és mostani episode 1,2,3 pedig 4,5,6 lesz és ezeknek is csinál egy első 3 részt arról mi volt Anakin Skylwalker elött + ilyenek.
Végülis elötte pl sok Sith volt.
Azokból lehetne 1 jó kis sztori.
Bár remélem ez sosem fog +történni.

letsgo:
Erre csak ennyit tudnék mondani: Jogos!

De a hibát szerintem ott követte el, hogy elöször a IV; V; VI -ot készítette el, a helyett, hogy kezdte volna az elejétől.

regnar:
SW III

Én attól félek, hogy egy akkora káoszt kapunk a harmadik résszel, amit évekig nem tudunk majd kibogozni. Rengeteg dolog értelmét veszti majd és új téynek születnek. Csak az a gond, hogy erről Lucas nem kérdezett meg minket. Ez kb olyan, mintha fogná magát egy város, és egyik napról a másikra megváltoztatná egy halom utca nevét, de a térképen a régen egy-két vagy 20 éve nyomtatott térképeken a régiek maradnának. AZ igaz, hogy az utcák ezentúl is elvinnének oda ahova eddig is eljutottál, csak éppen nem találnád az utcákat. És eltévednél.

Lucas inkább az indiana joneson dolgozott volna spielberggel minthogy tönkrevágja a csillagokat. és ami még szörnyűbb a teljes univerzumot megsemmisíti három elfuserált film miatt. Mindent megváltoztat amit eddig tényként kezeltünk. Nem az új dolgokat alakítja 20 év és többezer ember valamint több millió rajongó munkájához és gondolataihoz, inkább az egészet nagy ívben **** és kitalál valami újat, agyoncsapva mindent ami eddig felépült.

Csak egyszer találkoznék vele személyesen...............

letsgo:
Star Wars III:
Még egy dologkra kiváncsi lennék. Csuvi és Han. A III-ban ha jól olvastam, vagyis ha lett volna mit, nem fog szerepelni Han. De csuvi, igen és a IV-ben már nagy barátok. Hogy jönnek össze, erről nem lesz szó a III-ban, vagy nem tesznek említést? Nem tudja valaki??? Nagyon érdekelne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése