HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (894/975) > >>

Recsi:

--- Idézet ---én úgy nőttem fel hogy a 4. résznek úgy tudtam a címét hogy Csillagok Háborúja és ez a New Hope tudtommal csak a felújított verziónál jött csak elő
--- Idézet vége ---
Nem teljesen igaz a dolog. A moziban tényle gCsillagok Háborúja néven futott a film, valamint a videotékákban is gondolom úgy megy. DE! Nekem 4 verzió volt a kezemben eddig, ebből 3 meg is van még (No1.: legelső, videotékák számára kiadott másolt VHS, No2.: THX-es flújított verzió, No3. Special Edition az új jelenetekkel, No4. DVD (hivatalos, 2004 es kiadás) és mindegyikben Episode IV - A new Hope van. Lehet, hogy csak nem tűnt fel.
Ja, ha valakit érdekel a special edition trilógia eredeti videkazin szélesvásznú feliratos verzióban, szóljon, megegyezünk.

Galen:
Porthos
--- Idézet ---úgy tudtam a címét hogy Csillagok Háborúja és ez a New Hope tudtommal csak a felújított verziónál jött csak
--- Idézet vége ---
Ott volt az már annak idején is csak akkor nem hangsúlyozták ki. Viszont tény hogy ezt, a felújításnál kiköszörülték.

Graf-X
--- Idézet ---Csak én vagyok úgy, hogy külön univerzumként kezelem a I, II, III és IV, V, VI részeket?
--- Idézet vége ---
Nagyjából lehet egységként kezelni. De a repülő Artu-t akkor sem tudom megemészteni. És természetesen a Klasszikus trilógia módosításait sem.

Spidáj:

--- Idézet ---Lásd a csillagok háborúja leges legeleje, amikor felfelé úszik a beezető szöveg

EPISODE IV - A new Hope

azaz

Epizód 4- új remény...
--- Idézet vége ---
Hát regnar, már nem azért, de én legelőször 1 másolt videó kazin láttam a filmet.
És az episode 4 elején mikor felkúszott a szöveg, nem volt kinn a new hope hanem hogy Star Wars és én úgy nőttem fel hogy a 4. résznek úgy tudtam a címét hogy Csillagok Háborúja és ez a New Hope tudtommal csak a felújított verziónál jött csak elő mikor újra adták a mozikban (az akkor már felújított) részeket.

Graf-X:
Csak én vagyok úgy, hogy külön univerzumként kezelem a I, II, III és IV, V, VI részeket? Annyira más, hogy nekem ez az új 3 rész kb egy gyökér "What If" történetnek felel meg, akkor meg minek gyötörjem magam rajta? A IV, V, VI zseniális, kedvenc filmjeim, a többit meg le kell szarni...mondjuk én megáért a "mitológiáért", ami kb a merchandise-t jelenti, nem is vagyok oda, csak a 3 filmért, mint film. Szóval felőlem Lucas csinálhat, amit akar, ezeket akkor is imádni fogom örökre, a többin meg jót bosszankodok a moziban és elfelejtem...

Chavez:

--- Idézet ---Végülis elötte pl sok Sith volt.
Azokból lehetne 1 jó kis sztori
--- Idézet vége ---

A Sith-eket nagyon bírom! Bár nagyon örülnék egy önálló filmnek róluk, valószínűleg semmi értelme/esélye nincs. Én még annak is örülnék, ha végre elővennék újra a képregényekben pl. Exar Kunt. A Knights Of The Old Republic game azért már valami haladás, bár az sem egészen abban az érában játszódik, de azért király!

Egyébként én úgy tudom, hogy Lucas az egész sztorit (Ep. 1,2,3,4,5,6) kitalálta egyben, és meg is írta, csak a stúdió miatt inkább a 4, 5, 6 sztoriját választotta, mert az előzmény még nem volt teljesen kidolgozva! Ráadásul még az sem volt biztos, hogy egynél több részt csinálhat!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése