HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Chavez:
Az tény, hogy a trailerek mindig azokat a részeket mutatják, ami alapján az ember álla leesik, aztán a film többi része meg már kiszámítható. De én bízom a 3. epizódban, hiszen állítólag ez lesz a legsötétebb, legkomorabb rész. Az előzetes is ezt tűnik alátámasztani!
Spidáj:
Az szar még ha nagyon vársz 1 filmet, nézed a bemutatókat, tök jók, nézel beőle képeket tök jók.
Elmész
minden király
kaja
pia
ülőhelyed is van
de a film rémszar
na az szörnyü
letsgo:
Én nem várom annyira Star Wars III-mat, gyakorlatilag, de elméletileg viszont nagyon is. Ezt azért mondom mert már volt, olyan, hogy egy filmet nagyon vártam, megszerveztem mindent, mikor nézük, hol ülünk, mit veszünk, iszunk stb... és ha már egy kicsit máshogy történt ideges voltam, mert annyira beleéltem magam abba, hogy minden olyan lesz amilyet én szerettem volna, és ebből az következett, hogy a filmet se élveztem annyira amenyire lehett volna. Pedig a film nagyon jó volt. Hát ebből a hibából tanultam és inkább úgy döntöttem, hogy nem beszélek folyton a SW-ról és nem is gondolok rá olyan sokat, de persze ezt könnyű mondani mint megvalósítani. Főleg most nehéz, hogy én is egy hasonló képregényen munkálkodok pár barátommal. De azért megpróbálom.
Graf-X:
--- Idézet ---Hát ha magát a cgi-t nem tolerálják az már sajna generációs probléma
--- Idézet vége ---
Épp hogy betöltöttem a 21-et, akkor láttam életemben először a SW-t, mikor itthon kiadták még a felújítatlan változatot videón, ami nem volt olyan rég...
Ez nem generációs probléma, hanem jóízlés ill. ésszerűség...
És tény, a cgi-t nem azért nyomatják orrba-szájba, mert jobb, hanem mert olcsóbb...
Vagy azt akarod mondani hogy a mostani fiatalság problémás?
No mindegy, azért természetesen ismét beülök majd a moziba. Talán eddig ott követtem el a hibát, hogy túl sokat vártam...most, hogy már nem várok az EP III-tól semmit, hátha pozitív meglepetés fog érni. Reméljük!
Schmutte:
--- Idézet ---A két trilógia között egy emberöltő van. (kb 25 év) Ez
Ez az egyik dolog ami nagyon tetszik az új trilógiában. a politikai csatározás és manipuláció, amit mint kívülálló szemlélhetünk, tudván hova vezet, válaszokat kapva és látva, ahogy a hősök elbuknak és a gonosz felemelkedik.
--- Idézet vége ---
Igen ez az új trilógia legfőbb szála. A másik legfőbb pedig Anakin Skywalker története, ami az egész sagát átöleli. Ez részben kapcsolódik az előzőhöz, hisz nagyrészt az ő szempontjából követjük az eseményeket, tanúi vagyunk élete fontos döntéseinek és annak következményeinek.
Jaja, az emberek idővel más szemmel nézik a dolgokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése