HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (871/975) > >>

Galen:
Gorgonita
--- Idézet ---Hiába, no, nem is igazi sf, az ami nem fekete-fehér. badgrin.gif
--- Idézet vége ---
Hallod ezt Recsi ? Mától kezdve feketefehérben adjuk ki az SW-ket. Sőt a Vérvörös birodalom mától kezdve fekete-fehér vagy monocróm birodalom lesz....
át kell szerkesztenem a főcímet, de megcsináljuk.....
Jó igaz....nem is igazi sf....inkább külön kategória a star wars....akkor lehetne mondjuk halványrózsaszín.....
Viszont abban igazatok van, hogy néhány képregény sokkal jobb ff-ben. Ott vannak például a fantom-ok....

regnar:
Nekem Balun, bár ez very very off itten, a Snake Plissken a kedvencem...A film John Carpenter egyik legjobb munkája.. No offoltam egyet

--- Idézet ---Nálunk meg lesz Warhammer 40.000, legalábbis remélem. 
--- Idézet vége ---

Méé' lehet, ho' igény lenne rá    

Amúgy ebben a témában nem vagyok kompetens, én csak deathstart ismerek, battlestart nem  

(persze nem akartam senkit bántani aki szereti, én nem tudom, hogy milyen mert nem ismerem túlságosan, ezért nem is mondok róla semmit, mármint Battlestarról)

Gorgonita:
Ez eszembe jutott nekem is, de aztán átlendültem a dolgon, mondván ez egy alternatív változat, mint az a tucatnyi X-Men cím.
 Meg tekinthetjük felújított változatnak is.

Nekem a Buck Rogers a 25. században volt még nagy kedvencem. Abból is vannak régebbi filmek, sorozatok, és eredetileg képregény volt. A Tarzan után, a másodiki kalandos témájú.
 Nemrég leszedtem egy 39-es ff brogers-t. A főhös lefagy 500 évre, aztán amikor megtalálják, megrázza az egyik lábát, hogy az még zsibbad egy kicsit a hidegtől.
 Hiába, no, nem is igazi sf, az ami nem fekete-fehér.  

lyrán:
Ez elég furcsa mert az eredeti sorozatban Adamával találják meg a Földet ?? :-/
Kölyökként a Star Trek(eredeti) mellett ez volt a kedvencem... Apollo meg Starbuck mindig szétlőtték a cylon vadászokat    

Gorgonita:
Az eredetinek egy 20 évvel később játszódó folytatása. Nekem bejön.

Az új filmsorozatból csak egy kétrészest töltöttem le eddig, de az nem tetszett, a második részét még mindig nem néztem meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése