Csak nemrégen kezdtem bele, most szereztem meg a Sith kódokat a katonai bázisról, és jutottam be Davik főhadiszállására. Persze sok időm elment, mire az alküldetéseket megoldottam, így sincs még meg mindegyik. Ja és most még csak a jó oldallal játszom végig, utána kezdhetem előről hogy milyen a játék, ha sötét oldal pontokat kapok, mert anno már a Dark Forces II - azaz Jedi Knight is két szálon futott egy idő után, és ha itt is ilyen, akkor kénytelen leszek újra végigjátszani hogy láthassam a másfajta befejezést. (És mindamellett a KotOr 2 már arra vár, hogy belekezdjek... csak győzzem.. )
Amúgy nekem bejön a játék, bár igaz, ami igaz, eddig eléggé lineális volt a játékmenet..úgy értem még nem bonyolódott túl a történet. De tetszik.
Az viszont furcsa, hogy a lőfegyverek eléggé gyengék, az ütő/vágófegyverek nagyobbat sebeznek. Van pl vibropengém, ami 5-14 sebez, és egy pisztoly pedig 1-8-at. (legalábbis itt az elején még)
Kedvenc jelenetem eddig, a T'wilek táncosnővel eljárt táncvizsga volt...
KIEGÉSZÍTÉS
No kijutottam a gengsztertanyáról. DE. Miért van az, hogy a főhős hajójának mindig (tisztelet a kivételnek) úgy kell kinézie, mint a Falconnak? Nem igaz, hogy ha már összerakok egy történetet, amiben mozgatok legalább 200 karaktert, megcsinálok egy halom várost stb.. nincs elég képzelőerőm ahhoz, hogy kitaláljak még egy űrhajót, de ha már nem találok ki új alapkoncepciót???, akkor legalább a hangját változtassák már meg.. aztán a jedi tanács. Rendben hogy nyomni kell az új hősöket, de nem hiszem, hogy 4000 évvel ezelőtt is egy yodaszerű lény, egy fekete ipse meg egy T'wilek lett volna a Jedi tanács fő karaktere... Miért nem lehet kitalálni mást? (Még a yodaszerű karakter yodaszerű hangon is beszél... ) Mondjuk az egész alapkoncepció az új filmek látványvilágára épül.. csak nem értem miért. Malak (Ja az ipse vajon miért beszél félig gépphangon? ez még nem derült ki, de eléggé Vader feelingje van) hajója enyhén Köztársasági csapatszállító hatású+birodalmi csillagromboló, bár szerintem nagyon jól néz ki, viszont Tartis az első város ahol játszom, nagyon hasonlít Coruscantra.. De ezek a momentumok sem tudják kedvemet szegni, legfeljebb először bosszúból a rossz oldalon játszom végig.
Amúgy nem zavar, csak a főhős hajóján meg a jediken felhúztam magam egy kicsit... Mer' nem igaz, hogy nem lehet kitalálni valami j karaktert.. eddig lehetett??
KIEGÉSZÍTÉS 2 (Lassan a Háború és békét "firkantom" ide ) (Kezdhetném így is: Kedves naplóm - Lehet hogy ez nem is lenne hülyeség, mármint levezetni itt a történetet?? )
No részemről minden megbocsátva, mivel kijutottam Dantooine vadvilágába, és csodálatos mezőkön mászkáltam, és sütött a nap, és lágy szellő lengette a fűszálakat, és jöttek jó nagy gonosz lények, és volt kristálybarlang és ... és ... és ... és ...