HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (868/975) > >>

Kendra:

--- Idézet ---Üdv Kendra! Tőled töltöttem le egy vagon ST képregényt?
--- Idézet vége ---
Nagyon is elkepzelheto.  

Elnezest az OFF-ert.

Gorgonita:
Kössz az újabb füzetet.   Trollnak is.   Üdv Kendra! Tőled töltöttem le egy vagon ST képregényt?  

Én szokás szerint a történettel kötekednék, ami -szrtem -továbbra sem több egy hatásvadász akciódömpingnél.

1. Bázis a hegyekben, éjszaka, suhanó terepsikló és a bombanő persze nem fázik hiányos öltözetében, ami csinos ugyan, de nálam sokat rombol a karakter hitelességén.

2.Korrupt helyi parancsnok, aki egy dologban profi, hogy elleplezze üzelmeit. Még sem tudja a kommunikációs tisztje hogy mikor nem kell jelentést küldenie.

3 Lázadók kalózok módjára késpárbajt vívnak a vezetőségért. Egy másik sorozatban. De az SW jó-gonosz meseuniverzumában a lázadók még a lázadás idején is szervezettebbek voltak, mint itt most az Új Köztársaság éveiben. Persze éppen történhet ilyesmi is, de itt -szrtem -csak azért történik, hogy keményebb legyen a sztori, mint a Terminátor 5.

4. Mindenki nagyon kemény, számító. Nincs egyetlen hiteles esendő 3d-s szereplő sem, akivel azonosulni tudnék. Akinek hihető vágyai, céljai vannak. Akit nem bosszú vagy más kisiklott érzelmek vezérelnének.

5. A rajzok -bocs -szerintem nem olyan jók. Látványosak a színek,  de pl a trónszékben ülő Palpi nagyobbra sikeredett mint Vader.

6. A Testőrök kiképzése épp olyan kegyetlen amilyen maga a Birodalom. De hogy ezek után hogy lesz, és lesz e Kir-ből pozitív hős...? Eszembe jut a Sötétség Krónikája. A gonosz ellen csak egy másik gonosz harcolhat? Nem hiszem. Sajnos ez most a divat. De egy császári testőr amint megjavul? Nehéz téma ez egy kalandos játékuniverzumhoz. Legalábbis szerintem. Csak sajnos az ilyen figurák a legjobban eladhatóak. Pl ki is a legnépszerűbb X-Men figura?

7. Naná hogy Jax rémísztő monitorképe nagyobb mint a beosztottjáé. Egy régi hatásvadász fekete-fehér űroperában talán igen. De ugye emékeztek Vader vagy Nute Gunray kisebb holokon is mejelentek. Igaz Palpi már a filmeken is nagyzási mániákban szenvedett.

Sorry ha kicsit túl kritikus voltam, és ha valaki másképp gondolja, de én így látom ezt a sorozatot.
 Azért remélem hamar jön a következő. Úgy ha nem is kedvelem meg, hamarabb túljutunk rajta. Addig is hátha megleptek minket néhány Tales-sal is még.

Troll:
Ööö Hello...  a témában frissülés történt.    

Kendra:
SW - Vérvörös Birodalom 2/6

egyszeruen gyonyoru!    
csak gratulalni tudok hozza a honositoknak...

GRATULALOK!  

regnar:

--- Idézet ---Én arra gondolok, hogy a parancs, az parancs, pláne ha Vadertől vagy a Császártól jön. Ki merné azt megkérdőjelezni?
--- Idézet vége ---

Igen ez is igaz. DE ha én állnék Vader előtt, nem tudnám mit tegyek. Izzadnék rendesen. Most rántsak kardot, vagy ne.. Inkább lebökném magam(amúgy szamurájosan)..Biztos ami biztos  

Legalábbis eddig aki karddal jött Vader ellen az elhullott. (Vagyis nem emlékszem olyanra aki túlélte volna, persze javítsatok ha nem így van..) Egy ember nem halt meg, de az a fia volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése