Jókis húsvéti meglepi
Vérvörös 3/6
Borító. Grafikailag eddig ez a legkevésbé jólsikerült. Valahogy nem áll össze a kép, hiába a piramisszerű, háromszögalakú kompozíció, a középpontba helyezett erőteljes figurával, valahogy szétesik a kép, legalábbis nekem... Túl nagy a kép aljának a súlya. Meg olyan életlen az egész... vibrál a grafika, de ez hátrányára van... szerintem. Meg a rohamosztagosok ritka aránytalanra sikeredtek. A kép jobb szélén van pl egy rohamoszti akinek a testformáját még nem sikerült beazonosítanom... lehet hogy Jean Marais van a páncélban . meg a feje is kicsi lett a többiekéhez képest. Meg többen is fegyvert fognak rá, el is süthetik .. szóval nem túl hihető akompozíció...
A beírás - cím stb.. viszont nagyon jó, A cím szinte kiemelkedik a borítóról.... meg a képszélek és a retus is tetszik.
Képregény. Így kezdeni egy képregényt... előtérbe rajzolni egy lényt egy egész oldalon... hááát.. amúgy a megszokott, általam nagyon megkedvelt rajztechnikával folytatták a képregényt, már sokszor leírtam, úgyhogy nemismétlem önmagam... szerintem nagyon jól néz ki, jók a színek, és a hátterek szóval nagyon jó..
Bár ebben a részben van néhány érdekes rajz..
pl 25/6 első kép bal széle .. eléggé nyomi lett a rohamosztagos, a mellette levő meg napszemüvegben van
Történet. Ebben a történetben találunk utalásokat más történetekre is a birodalom sötétebb éveiből , Eclipse II, Galaxis-ágyú ...
Ezek szerint a császár klónjai már alapból hibásak voltak? Micsoda aljas sunyi népek vannak a birodalom szolgálatában A csta és utána a "mesélés" nagyon jót tett a füzetnek, van benne minden ami kell. Szerintem a három közül ez az eddigi legjobb rész, nagyon tetszett benne a történet, amit előad főhősünk. Főleg, hogy belesző néhány régebbi történetet is, szorosabbá fűzve a történetet a már meglevőkkel.
Beírás - fordítás. Nincs mit hozzátennem. Rossz szavam nem lehet, jó a fordítás, a beírás hibátlan - legalábbis nem vettem észre semmit. Gratula.
Összességében. A borító grafikai hiányosságait leszámítva nagyon jó képregény, mind képvilágában, mind történetében. Az oldalakkal való munka is jól sikerült, élesek a képek, nincs szemcsésség, a feliratok jók.. szóval 10/10
Jöhet a következő.