HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (852/975) > >>

Schmutte:
A melles dologhoz: Leia tényleg az egyetlen kismellű, nem véletlenül. Még csak az kellett volna, hogy Leia melleit megnagyobbítsák. Azért ő nem egy Lara Croft  

A Crimson tetszik, csak Jax "Erő-érzékenysége" egy kicsit erőltetett és oda nem illő.

regnar:

--- Idézet ---Chewbacca, River of Chaos, az Underwold, a Tales-ek, Empire-ek, Classic-ok, Jedi Academy, Marvel-ek meséjére.
--- Idézet vége ---

Így legyen  

Gorgonita nem tudom miből gondolod, hgoy Boba Fett-nek esélye lenne egy szavazáson    

Nekem végülis mindegy, mi jön, a fentebb említett sorrenddel is ki tudnék egyezni, de Galen és Recsi úgyis manipulálja az agyunkat egy elmetrükkel és az fog megjelenni amit ők elterveztek, mert úgyis elolvassuk    

Gorgonita:
Lehet, hogy megérdemelte, de ahogy Gandalf mondta Frodónak... Luke vagy a többi főhős nem lőtte volna le. Egyikük sem lőne le fegyvertelen ellenfelet. Mint mondtam, lehet, hogy így hiteles, de ezek a hősök, már nem azok a hősök, akikkel én azonosulni tudnék.

Vader senkit sem fojtott meg egy másik rombolóról. Tessék csak megnézni újra azt a filmet.  

A mellekkel nem nekem van problémám, hanem Regnar-nak, és szeretem a nagy melleket, a közepeseket és a kicsiket is.    

Címek. Chewbacca. X-Men, Garfield, Snoopy.  De komolyra fordítva, nkem az jön be ha a hősök nem lépik át azt a határt, amiről már annyit köhögtem. Bizonyára akad ilyen is sok, de mivel nem ismerem a sztorikat, amíg nem fordítjátok, nem is tudom melyek azok. Más kérdés hogy egy szavazáson úgyis Boba Fett nyerne. Én azért a Bounty Hunters előtt kíváncsi lennék a Chewbacca, River of Chaos, az Underwold, a Tales-ek, Empire-ek, Classic-ok, Jedi Academy, Marvel-ek meséjére. De persze semmit sem erőltetek, csak ha már rákérdeztél a címekre, én ezekre lennék kíváncsi. A Republic-ot, Union-t is írnám, ha ezek nem futnának máshol.

regnar:

--- Idézet ---Gorgonita: és Leia?
--- Idézet vége ---

Ez nem Gorgonita mester volt, hanem én..    Ő nem kérdez ekkora hülyeségeket  

--- Idézet ---Nemá, a múlt héten volt a TV-ben!!!  Ott pajzs védte a bolygót, amit csak az ionágyúk miatt nyitottak ki 1-1 pillanatra. Ezért is volt a lépegetők elsődleges célpontja a pajzsgenerátor.
--- Idézet vége ---

Jó...de kicsit lejebb ereszekdve a légkörből meg tudták volna szórni őket... De ez már csak belemagyarázás, bár szerintem megérte volna beáldozni egy csillagrombolót, hogy nagyobb pusztítást vihessenek véghez. (beáldozni, ugyanis az ionágyúk úgyis leszedték volna  )

No de jövetelem célja más. most olvastam a Milleniumfalcon-on 3 eléggé érdekes képregényt, Egyet Az EPIII egyik új karakteréről Grevious-ról, potosabban az eredetéről, aztán egyet Kashyyyk-ról és egyet Darth Maul-ról (No ezen besírtok, mert elsőre nem hittem el, hova fajulhatnak a dolgok...)

aki akarja az megnézheti őket ezen a címen (persze csak saját felelősségre, főleg igaz ez a további topicok megtekintésére ezen az oldalon, ugyanis erősen meg vannak pakolva scannekkel és infókkal, meg képekkel. De itt csak a három képregény van fenn, szóval mondhatni biztonságos)  Ja még annyit, hogy senki ne várjon ilyen "zsír" minőséget, mint itt a HZS-n megszokhattunk.     Gyenge felbontásúak a képek, de láthatóak  

http://www.millenniumfalcon.com/phpbb/viewtopic.php?t=3408

De van itt minden, a forgatókönyv, a képeskönyv, a képes enciklopédia szkennjei, képek stb... Csak erős idegzetűeknek és persze azok messzire kerüljék a képregényen kívüli topikokat, akik csak májusban szeretnék a filmet teljes egészében látni

Recsi:

--- Idézet ---1. A lázadók hidegvérrel kivégeznek egy árulót...
2. Érdekes, hogy a nagy Darth Vader-nek nem súgta meg az Erő, hogy Leia blöfföl.
3.hudekeményeket mondó fenyegetőző főgonosz akitől minden kisebb tiszt dadogni kezd...

Szóval a rajzok szépek, de a történetről nekem előbb jutnak eszembe Stallone és Schwarzanegger filmek, mint a SW...
Ti nem kiadó vagytok, úgyhogy akár törekedhettek is az igényeesbb történetek felé...
--- Idézet vége ---
1. Megérdemelte    
2. Dart Vader elég sok mindent nem tudott még akkoriban. (Max fojtogatni+Kenobit megérezni) Sztem az erő dologba ne menjünk bele, hiszen ha egyik csillagrombolóról megfojtja a másik kapitányát, akkor miért nem piszkálta meg kicsit Solo gigáját, amikor a Hothról menekült? A midi-chlorianokról meg még hírből sem hallott. De ezt asszem má kifejtettük...  
3. Miután lelövetne előttem egy főtisztet, én is fosnék a faszitól  

Hát szerintem ez a képregénybiznisz má' csak ilyen. A legtöbben csak piff-puff van. Amiben nem, az általában regényfeldolgozás. (Pl.Thrawn trilogy)
Kérek címeket. tessék, lehet szavazni, hogy mit szeretne a nép  
Ígérem, hogy fontolóra vesszük, ha sok szavazatot kap v.melyik. (csak ne legyen túl új, nem akarunk összeveszést a külföldi képregények terjesztőivel.)

--- Idézet ---éppen arról beszélgettünk, hogy az SW képregényekben egyetlen kismellű nő sincs
--- Idézet vége ---
Gorgonita: és Leia?

--- Idézet ---Mondjuk hogy csillagrombolóval mekkora pusztítást lehet véghezvinni űrből való támadás esetén, azt nem tudom... Ha ilyen erősek, akkor a hoth-ra miért nem alkalmazták ez a fajta csapást?
--- Idézet vége ---
Nemá, a múlt héten volt a TV-ben!!!  Ott pajzs védte a bolygót, amit csak az ionágyúk miatt nyitottak ki 1-1 pillanatra. Ezért is volt a lépegetők elsődleges célpontja a pajzsgenerátor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése