HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Két ewok üldögél a szakadék szélén.
Azt mondja egyik a másiknak:
-Lelöklek!
És lelökte.
Két mandalóriai kilép a fák közül. Az egyik hírtelen összeesik, majd nem mozdul többé. A másik előveszi a komlinkét és beleszol.
- Parancsnok, valami történt a társammal, lehet, hogy meghalt. Most mit csináljak?
- Azt hiszem, tudok segíteni. - szol a parancsnok. - Először is nézd meg, hogy tényleg meghalt-e a társad.
Halk motozás hallatszik, majd eldördül egy sugárvető.
- És most?
Luke Skywalker Yoda mestert faggatja:
-Mondd mester! Hogyan lettél te a galaxis leghatalmasabb Jedi-lovagja?
-Hát...tudod fiam...minden ott kezdődött, hogy kiba...tak a bábszínházból...
Galen:
--- Idézet ---Te, Galen, honnan tudják???
--- Idézet vége ---
Nem tudom, Te...ezek nem Jedik ?
--- Idézet ---Chewbacca hmmm...ez jó ötlet.
--- Idézet vége ---
Jaja...bizony az jó ötlet....de fellelhető közelségben csak kaka szkenn van, kis felbontással spékelve...szóval azt majd meg kell vásárolni+szkennelni...de ez egy távoli tervben azért szerepel...jó a sztori...
Recsi:
--- Idézet ---milyen kapitány? milyen aszteroida?...
--- Idézet vége ---
Hát amikor Soloékat üldözik a Birodalom Visszavágban, és Vader előtt megjelenik 3 kapitány hologramja. Aztán, miután az egyik rombolót eltalálja egy aszteroida, az egyik kép elenyészik.
regnar:
Én is ebben reménykedem, hogy lesznek jobbak is...
Sajnos annyi most a kiadvány, hogy jó ha a tizede itthon megjelenik belátható időn belül. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy a fantasztikus gépezetek, és a galaktikus enciklopédia kijön, hiszen eddig is megjelent az összes.. de hogy a többi megjelenik-e. tud valaki valamit tervezett kiadványokról?
--- Idézet ---Bocs! Összekevertem a kapitánnyal, aki szétkenődött az aszteroidán
--- Idézet vége ---
milyen kapitány? milyen aszteroida? lehet hogy ez ebben a környezetben égő, de nem tudom miről beszéltek..? valahogy nem ugrik be
Recsi:
--- Idézet ---Ez nem Gorgonita mester volt, hanem én.. Ő nem kérdez ekkora hülyeségeket
--- Idézet vége ---
Bocs!
A Milleniumfalcon-on a Visionaries c. kiadvány szkennjei láthatók. Lesz abból még jobb is (remélem), nemrég jelent meg.
Címek: hát a Marveltől sztem Galennek feláll a szőr a hátán. Mire abból minőségi kép lenne, megöregedne...
Chewbacca hmmm...ez jó ötlet.
Talesek lesznek, az tuti...
Empire - knet, ott tessék reklamálni.
Republic a Semic asztala
a többiről majd még értekezünk.
--- Idézet ---Vader senkit sem fojtott meg egy másik rombolóról. Tessék csak megnézni újra azt a filmet.
--- Idézet vége ---
...és újra, és újra...
Bocs! Összekevertem a kapitánnyal, aki szétkenődött az aszteroidán
--- Idézet ---de Galen és Recsi úgyis manipulálja az agyunkat egy elmetrükkel és az fog megjelenni amit ők elterveztek
--- Idézet vége ---
Te, Galen, honnan tudják???
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése